IDM Lotus Traveler Mail programından kurtulamıyorum... :(

Konu Sahibi
IDM Lotus Traveler Mail programından kurtulamıyorum... :(
arkadaslar telefonumu yeni guncelledim ve IDM lotus traveler mail de bi program da otomatik yuklendı programı uygulama yöneticisinden kaldırıyorum ancak telefonu kapatıp açtıgımda tekrar karşıma geliyor son derece sinir olmaya basladım yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkürler bu arada tel nokıa e71

your installer programını bilgisayara kurup bu programla kaldırmayı dene bi bence

celibar

Üye
format at.silinmezse silemezsin.

Konu Sahibi
format atınca silinmiyor malesef hem soft hem hard format attım olmadı

ben bu programı sildim sildim kurtulamadım... bari ayarlarını yapayımda kullanayım dedim... gmail hesabımı aktarmaya çalıştım ama olmadı... hiç türkcekaynak yok... bi tane video buldum adam çat çat yazmış bağlanmış... server a lotus.traveler.com yazıyo mailini şifresni yazıyo kullanmaya başlıyo deenedim ama olmadı...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bütün gün araştırdım... lotus traveler outlook tarzı bi program ama ücretli... herhangi bi hesabınızı aktaramıyosunuz... hesap satın almanız lazım... şirketinize ait bir mail hesabı olması lazım vs vs vs....

Arkadaşlar peesss etmedim buldum )) ayarların nasıl yapıldığını buldum....

ücretli bi uygulama değilmiş yanlış bilgi verdiğim için kusurabakmayın....

şimdi bu lotus traveler kesinlikle yahoo, hotmail , gmail vs vs sv bilindik mail servislerini kabul etmiyor...

ben şu adresten adıma "http://mail.turkei.net/email/scripts/loginuser.pl" bi mail aldım ve sonra
"https://greenhouse.lotus.com/home/login.jsp" bu adrese girerek "JOIN NOW" yazan yerden kayıt yaptırdım... aktivasyon maili atıyolar ki 2-3 gün sürüyo gelmesi sabırlı olmak lazım....

bu işlemleri yaptıkdan sonra ve aktivasyon linki geldikten sonra sizin şifre edinmenizi sağlıyor...

siteye giriş yapıyorsunuz yeni mail adresi ve aldığınız şifre ile....

orada sağ tarafta " " u göreceksiniz bu linke tıklayın ve kayıt olduğunuz ad soyadla ad.soyad@greenhouse.lotus.com uzantılı mail adresinizi hemen alın...

şimdi sıra geliyor telefon ayarlarına...

Lotus Traveler Maili açın...
Seçenekler
settings

ve

confugurration settings wizard çıkıcak....

next diyin... ad.soyad@greenhouse.lotus.com mailinizi ve şifrenizi yazın

server kısmına " traveler.lotus.com" yazın
bağlantıyı EASYWLAN yada turkcell-vadofone-avea hat neyse seçerek internete bağlanın...

ilk çıkan yeri next yada ok ile geçin sonra size bi soru soracak "meger or replace" diye meger deyin geçin ayarlar tamamlanacaktır....

DİKKAT: hattınız uzerinden bağlantı seçerseniz sürekli internete bağlı kalıyor programı kapatın ağ üzerinden seöçerseniz de devamlı soruyo haberiniz olsu o yuzden programdan çıkış yapın mutlaka...

Tepkiler: FIRSTTTT

gknoner

Üye
Üstadım iyi güzel hoş sen sevmişsin ama ben çalışsa dahi istemiyorum bunu yazılımla birlikte geldiği aşikar ama bunu nasıl egale edebiliriz??

Arkadaşım büyük adamsın... Gerçekten çok teşekkür ederim. Vesilenle lotusu kullanıyorum.

yubipass

Üye
X-plore ile c:\installation dan Lotus'un .sis dosyasını sil. Sonra uygulama yöneticisinden programı kaldır. Bitti gitti

haqqus

Üye
allah senden razı olsun hoca bende kaldırdım sayende Xplore işe yarıo

bery

Üye
oncelikle dosya yoneticisine girerek lotus traveller dosyasini sil daha sonra kaldir. Ben kendim denedim oldu. Reset attim kaldirdiktan sonra geri yuklemedi.Umarim isinize yarar.

oncelikle dosya yoneticisine girerek lotus traveller dosyasini sil daha sonra kaldir. Ben kendim denedim oldu. Reset attim kaldirdiktan sonra geri yuklemedi.Umarim isinize yarar.

çoooooooooook teşekkur ederimm çok çok çokk 3aydır şu programdan kurtulmanın yollarını aradım çok sevinçliyim teşekkurler tekrar