IDM Desteklemediği Site !! ( Cloud.Mail )

Konu Sahibi
IDM Desteklemediği Site !! ( Cloud.Mail )
Arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi ıdm kullanırım çokta işime yarar ama cloud.mail i desteklemiyor explorer dan girince sayfaya girmiyor..

ACİLLL YARDIMM BEKLİYORUMM.
YARDIM EDEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

KULLANDIĞIM TARAYICI : GOOGLE CHROME

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Desteklemiyor derken tam olarak amac ne anlamadim.. ama bisey indirmek icin zaten sitenin kendi programi var diye biliyorum..

Konu yanlış yerde!

IDM mail.ru'da çalışıyor. Ayarları ve eklentileri kontrol ediniz

IDM eklentinizin browser'ınızda olup olmadığına bakmak için;

Chrome adres satırına browser://extensions yazıp giriş yaparak,

Mozilla adres satırına about:addons yazıp giriş yaptıktan sonra eklentiler sekmesine tıklayıp IDM Integration eklentisine ve aktif olup olmadığına bakabilirsiniz.

Farklı bir browser kullanıyorsanız lütfen belirtin!

Browser ayarlarından sonra IDM'i açıp üst menüden Options(Seçenekler)/General(Genel)'den browser'ınızın seçili olup olmadığına bakınız. Kolay gelsin ...

Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim deneyeceğim ve evet chrome kullanıyorum
ama drive google dan birşey indirecek olsam mecbur linki ctrl + c yapıp internet explorer a ctrl + v yapıyorum oluyor.
dediklerinizi yaptım oldu fakat bu sefer de web sayfasını kapatamıyorum. Eğer kapatırsam indirmenin iptal olacağını söylüyor. Normal IDM kullanırken web sayfası istemiyordu.
dediklerinizi yaptıktan sonra hani chrome'un seçekler simgesi varya sağ üstte onun yanında ok işareti çıktı. başka birşey olmadı.
yanlış birşey yaptıysam lütfen söylermisin.

Browser kapatamıyorsanız olmamış demektir!

Chrome eklentilerinde IDM Integration Module bulunduğuna ve aktif olduğuna emin olmalısınız!

Browser eklentiler ekranı aşağıdaki gibi olmalı;

IDM Seçenekler ise aşağıdaki gibi Chrome seçili olmalı;

Hâlâ sorun yaşıyorsanız internetten Chrome IDM uyumluluğu olarak araştırmanızı istiyorum!

Konu Sahibi
IDM/seçenekler/genel menüsünde aynısı görünüyor.
Fakat browser://extensions gidiyorum IDM Integration Module görünmüyor.
NOT : browser://extensions yazısını arama çubuğuna yazınca chrome web store ye gidiyor acaba yanlış yeremi giriyorum... ?

browser yazan yere chrome yazarak deneyin; chrome://extensions olacak şekilde

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Direkt adrese girip ekleyin
oradan gitmiş
buradan indirin

0MG90

Üye
Chrome'da destekliyor ben indirebiliyorum oradan

Konu Sahibi
browser yazan yere chrome yazarak deneyin; chrome://extensions olacak şekilde
bu sefer de ayarlar/uzantılara girio teşekkürler yardım etme çabaların için.

oradan gitmiş
buradan indirin
iniyor fakat bu sayfadan uzantılar ve kullanıcı komut dosyaları eklenemez diyor.
İnternet explorer dan dene iner
cloud mail explorer da görünmüyor. denedim google chrome ve explorer resmi var baska bisey yok
bir şekilde IDM integration'u oraya getirdim ilk işim cloud.mailden bir apk oyun indirmeyi denedim ama IDM falan çıkmadı karsıma normal indirme geldi.
Off sinirden küfür etcem ya. ( ağzımı bozmak istemiyorum. normalde de çok ağzımı bozan bir kişi eğilim sadece çok sinirlenince)

CTRL J Yap İndirmeye Başladımı Sonra İndirme Bağlantısı Var Orada Tut Oraya Sağ Tıkla Kopyala IDMye URL Ekleye Bas Bir Öyle Dene Bakalım

Buda IDMnin Chrome Uzantısı Büyük İhtimalle İşeYaramayacak Gibi Ama Ayarlara Gir Sonra Uzantılara Bas Dosyayi İndirdiğini Yani Uzantıların Olduğu Yere Bırak Ekle De Sonra Gizli Mod Filan Herşeye İzin Ver Aktif Olsun Uygulama Tekrar Dene Birde

Konu Sahibi
ÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN YA... NASIL TEŞEKKÜR ETSEM BİLEMEDİM... ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER
1. ANLATTIĞIN OLDU...
BUNDAN SONRA SÜREKLİ ÖYLE YAPCAM...
YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN VE EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİ FORUMLAR...

Son düzenleme:
Tepkiler: DarkredBlue61
Nolmuş Kim Ölmüş Kaç Yaralı Var

Tepkiler: falconn00

Jus7ice

Üye
Adam biliyor yha

Tepkiler: falconn00 ve DarkredBlue61