falconn00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eklentileri ve Ayarları nasıl yapacağım Söylermisiniz lütfen...IDM mail.ru'da çalışıyor. Ayarları ve eklentileri kontrol ediniz
Teşekkürler kardeşim deneyeceğim ve evet chrome kullanıyorumIDM eklentinizin browser'ınızda olup olmadığına bakmak için;
Chrome adres satırına browser://extensions yazıp giriş yaparak,
Mozilla adres satırına about:addons yazıp giriş yaptıktan sonra eklentiler sekmesine tıklayıp IDM Integration eklentisine ve aktif olup olmadığına bakabilirsiniz.
Farklı bir browser kullanıyorsanız lütfen belirtin!
Browser ayarlarından sonra IDM'i açıp üst menüden Options(Seçenekler)/General(Genel)'den browser'ınızın seçili olup olmadığına bakınız. Kolay gelsin ...
oradan gitmişDirektLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadrese girip ekleyin
bu sefer de ayarlar/uzantılara giriobrowser yazan yere chrome yazarak deneyin; chrome://extensions olacak şekilde
iniyor fakat bu sayfadan uzantılar ve kullanıcı komut dosyaları eklenemez diyor.DirektLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadrese girip ekleyin
oradan gitmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan indirin
cloud mail explorer da görünmüyor. denedim google chrome ve explorer resmi var baska bisey yokİnternet explorer dan dene iner
ÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN YA... NASIL TEŞEKKÜR ETSEM BİLEMEDİM...CTRL J Yap İndirmeye Başladımı Sonra İndirme Bağlantısı Var Orada Tut Oraya Sağ Tıkla Kopyala IDMye URL Ekleye Bas Bir Öyle Dene Bakalım
Buda IDMnin Chrome UzantısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBüyük İhtimalle İşeYaramayacak Gibi Ama Ayarlara Gir Sonra Uzantılara Bas Dosyayi İndirdiğini Yani Uzantıların Olduğu Yere Bırak Ekle De Sonra Gizli Mod Filan Herşeye İzin Ver Aktif Olsun Uygulama Tekrar Dene Birde
Nolmuş Kim ÖlmüşÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN YA... NASIL TEŞEKKÜR ETSEM BİLEMEDİM...ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER
1. ANLATTIĞIN OLDU...
BUNDAN SONRA SÜREKLİ ÖYLE YAPCAM...
YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN VE EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİ FORUMLAR...
Adam biliyor yhaCTRL J Yap İndirmeye Başladımı Sonra İndirme Bağlantısı Var Orada Tut Oraya Sağ Tıkla Kopyala IDMye URL Ekleye Bas Bir Öyle Dene Bakalım
Buda IDMnin Chrome UzantısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBüyük İhtimalle İşeYaramayacak Gibi Ama Ayarlara Gir Sonra Uzantılara Bas Dosyayi İndirdiğini Yani Uzantıların Olduğu Yere Bırak Ekle De Sonra Gizli Mod Filan Herşeye İzin Ver Aktif Olsun Uygulama Tekrar Dene Birde
En Şerefli Bilgi Herşeyi Bilmemenin Münkün Olduğunu Bilmektir Bunu Yabancı Bir Adam Diyorduda Neyse Ondan İşteAdam biliyor yha
Nolmuş Kim ÖlmüşKaç Yaralı Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?