Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İdeos x5de kararsızım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derelikoy1
Üye
Konu Sahibi
İdeos x5de kararsızım
Çin malı ve android olup şarjının az gitmesi hakkında kararsızım
2.el iphone 3g veya 3gs düşünüyordum ben ama sizin başka fikirleriniz var mı c-06 dışında
WarMaster666
Üye
motorola defy'a bi bak derim en kısa sürede bende almayı planlıyorum
onurgunay35
Üye
Motorola defy bu cihazdan pahalı zaten 2. el almaktansa ideos x5 almak çok daha mantıklı.Harika telefon öneririm.
kpln04
Üye
Bende alıcam tereddütte bırakıyor insanı ama...
Weslie
Üye
Androidliyse al gitsin çağ atlarsın
futbol123
Üye
en iyi seçim samsung gio olacaktır.. 450tl ye satılıyor fiyatı gayet uygun
Şarz az gitmiyor hem yükseltmek için çözümler var bak unutma en adi mallarda çinde üretiliyor en kaliteli mallarda huaweide tanınmış bir markadaır vodofonin 945,turkcell T10 ,T20 Hep Huawei yaptı LG optimustan daha hızlı E7,N8 karşılaştırmaya bile gerek yok ele alındığında sağlamlık hissi uyandırıyor daha ne diyim
kpln04
Üye
Huawei yi 3 yıl önce tanıdım turkcell vınnla şimdide vodafone vodemini kullanıyorum 3.6 mbps x5te 14.4 mbps canavar gibi .d
foreverthe
Üye
Al kardeş pişman olmazsın
_K@YIP_
Üye
Bence Almalısın
Ocean258
Üye
çin malı telefonlardan uzak dur bencede dostum.. verdıgın paraya yazık..
'Patron
Üye
ideos
nalcam22
Üye
Huwai öyle çift hatlı çin malı telefonlara benzemez dünya devi bi firma biraz araştırsan görürsün
Her çin malı bir değildir 100 liralık çakma iphone değil bu.Huawei kaliteli bi markadır bi araştırın derim öyle iki günde bozulmaz.Yeni telefonların nerdeyse hepsinin şarjı az gidiyor büyük ekran işlemci falan filan şarjı normal düzeyde 1.5 2 gün civarı gidiyor.