İdeos x5de kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derelikoy1

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5de kararsızım
Çin malı ve android olup şarjının az gitmesi hakkında kararsızım
2.el iphone 3g veya 3gs düşünüyordum ben ama sizin başka fikirleriniz var mı c-06 dışında

WarMaster666

WarMaster666

Üye
motorola defy'a bi bak derim en kısa sürede bende almayı planlıyorum

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Motorola defy bu cihazdan pahalı zaten 2. el almaktansa ideos x5 almak çok daha mantıklı.Harika telefon öneririm.

kpln04

kpln04

Üye
Bende alıcam tereddütte bırakıyor insanı ama...

Weslie

Üye
Androidliyse al gitsin çağ atlarsın :yuru

futbol123

futbol123

Üye
en iyi seçim samsung gio olacaktır.. 450tl ye satılıyor fiyatı gayet uygun

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos hertürlü daha iyi bi özelliklerine bakın önce.

derelikoy1

Üye
    Konu Sahibi
iyi olabilirde çin malı yane ne kadar kullanabilirm ki max. 2 gün bozulcak etcek :S uğraşmak istemiyorum
hem şarjıda az gidiyormuş

Sandrake

Sandrake

Üye
Ideos x5 güvenemeyenler varsa bence güvenmelisiniz daha yeni aldım süper bir telefon bende burda karar verdim almaya onurgunay35 sağolsun

----------Eklendi @ 02:50:42 ---------- Yazıldı @ 02:48:33 ----------

iyi olabilirde çin malı yane ne kadar kullanabilirm ki max. 2 gün bozulcak etcek :S uğraşmak istemiyorum

Şarz az gitmiyor hem yükseltmek için çözümler var bak unutma en adi mallarda çinde üretiliyor en kaliteli mallarda huaweide tanınmış bir markadaır vodofonin 945,turkcell T10 ,T20 Hep Huawei yaptı LG optimustan daha hızlı E7,N8 karşılaştırmaya bile gerek yok ele alındığında sağlamlık hissi uyandırıyor daha ne diyim

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
kpln04

kpln04

Üye
Huawei yi 3 yıl önce tanıdım turkcell vınnla şimdide vodafone vodemini kullanıyorum 3.6 mbps x5te 14.4 mbps canavar gibi .d

foreverthe

foreverthe

Üye
Al kardeş pişman olmazsın :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bence Almalısın

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı telefonlardan uzak dur bencede dostum.. verdıgın paraya yazık..

'Patron

'Patron

Üye
ideos :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
Huwai öyle çift hatlı çin malı telefonlara benzemez dünya devi bi firma biraz araştırsan görürsün

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Her çin malı bir değildir 100 liralık çakma iphone değil bu.Huawei kaliteli bi markadır bi araştırın derim öyle iki günde bozulmaz.Yeni telefonların nerdeyse hepsinin şarjı az gidiyor büyük ekran işlemci falan filan şarjı normal düzeyde 1.5 2 gün civarı gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt