ideos x5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ideos x5
huawei ideosx5 aldım fakat şarj olayı benı pek tatmin etmedi 1500 mah kendi bataryası. kullanan arkdaslardan tavsiye alabilirmiyim 3600 mah lar varmıs şarjı uzun süre gidiyormus veya telefonda devamlı acık bir şey varda şarjı bitiriyor hiç bilmiyorum. inş kullanan birileri cıkarda su dertten kurtarır beni. herkese tşkler.

arkadaşım ben gece şarj dolduruyorum ve gün içinde neredeyse aksama kadar oyun oynuyor ve wifi baglantısı kuruyorum aksama şarjım bitme aşamasına geliyor ama bunların hepsini en düşük ekran aydınlatmasıyla yapıyorum,ekran aydınlatmasını yüksek tutarsan şarj süresi dahada azalır.

ayrıca şu 3600mh bataryayı merak ettim,var mı kullanan ?

3600 mah batarya çok güzel olur gerçekten.Arkadaşım şöyle yap ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler den kullanmadıklarını kapat veya android marketten advanced task killer ı indir ama programı arkada açık bırakma. Bu arada ilk iki gün benimde çabuk bitmişti şarj sonradan daha iyi olacaktır.

umutku84

Üye
bende gioyu ilk aldığımda şarjı çabuk bitiyodu hala çabuk bitiyo ama zamanla alışıyosun androidlerin genel sıkıntısı telefon üreticileri bunları hesaplayıp ona göre pil koysa iyi olur aslında

elmas14

Üye
bnde bir X5 kullancısı olarak şarjı canımı sıkıo diyebilirim. fakat o bataryalar sanıyorum ki tr de satılmıyor

Bencede tr de satılmıyodur.Ancak ebay gibi sitelerden alınabilir belki.

Konu Sahibi
valla bi ing olan arkadas arastırsa aslında fena olmaz. ebayın ing oldugunu varsayarak söylüyorum hiç girmedim duymustum kulaktan dolma. artık olmadı 2. batarya tasıcaz yanımızda 2 sini şarj etmek biraz sıkıntı olcak ama yapcak bişey yok

O kadar abartılcak bi durum değil bence çünkü çok yoğun kullanımda 1 gün gidiyor zaten.İngilizce bilmek sorun değilde ebay kredi kartıyla alışveriş istiyo ve sipariş edilen ürünler 20 gün sonra falan geliyor.

ikinci batarya olayını bende düşünüyorum

arkadaşlar yeni aldığım ideos x5 te mesaj sesi problemini çözemedim fileman programında mesaj seslerinin olduğu klasöre yapıştırmayı denedim olmadı bu sorun ile ilgili bilgisi olan varmı

----------Eklendi @ 03:31:29 ---------- Yazıldı @ 03:29:53 ----------

mp3 ü zil sesi yapıyorum ama bi türlü sms sesi yapamıyorum lütfen help...

Ben go launcher kullanıyorum ona göre tarif edeyim ayarlar- bildirim zil sesi- go launcher ex- music yoluyla ayarlayabilirsiniz.

bu soylediğin mesj sesi ayarlama değilmi.zil sesi ile bi problemim yok mesaj sesini ayarlayamıştım ben.bu dediğin programı marketten mi indiriyoruz.ben go launcher diye arattırdım tema programı cıktı

nalcam22

Üye
5800 da 3 tane bataryam var Bende şu x5 alıcam artık ondada 3 bataryatakılırız

Tepkiler: fatih_347
    Konu Sahibi
klavyeye bi çare bulabilirmiyiz acaba tus takımı seklinde bi program fln varmı acaba q klavye mesajlarda fln sıkıntı yapıyo

evet bu iyi fikir klavyeden yazmak zor oluyo tuş takımlarını çıkaran prog bilen varmı arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...