ideos x5 ve optimus black tercih için yardım ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 ve optimus black tercih için yardım ....

cevap yok çok garip kimse yok mu ya :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Bu ikisini karşılaştıramazsınki dostum ilk olarak o yanlış. Birisi 920tl diğer 550 tl ... Alabiliyorsan tabikide optimus black almalısın hocam. Ekran kalitesi zaten bitiriyor olayı 512 mb ram var hız konusunda sıkıntı çekmezsin her türlü hd oyunu oynarsın.. Sana tavsiyem optimus black .

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de optimus ama sen ikinci el aradıgına gore butcen yetmiyor o zaman x5 tavsiye ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
sen ne yaptın hocam bu ıkı telefon arasında kalınırmı? :) tabıkı optımus black.. tasarım olarakta ekran kalıtesı olarakta aklına ne gelıyorsa hepsınde onde bence.. 3 aydır kullanıyorum hıc pısman degılım aldıgıma tavsıye ederım fıyatına gore en ıyı smartphone bence..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şaka mı bu :oha:

----------Eklendi @ 17:28:07 ---------- Yazıldı @ 17:26:21 ----------

şaka mı bu :oha:.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
idios x5 ne yaa Optimus Black tabi ki. Yanlış bir karşılaştırma olmuş.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu iki tel tabiki karşılastırılmaz ama ideos x5te 0 için bütcem yeterli optimu black için yeterli değil 2. el olursa düşünüyorum ikinci el almaya değer m acaba

fireman87

fireman87

Üye
arkadaşlar bu iki tel tabiki karşılastırılmaz ama ideos x5te 0 için bütcem yeterli optimu black için yeterli değil 2. el olursa düşünüyorum ikinci el almaya değer m acaba

Böyle anlatsaydın keske bastan beri, Fiyat olarak optimus black daha çok hakkını verecek bi telefon diye düşünüyorum.. Lakin o fiyata o özellikleri bulmak zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt