İdeos x5 internal sd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikayhanlar130

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 internal sd
Arkadaşlar ideos x5 telefonumda 600mblik telefon hafızası ve 4gblik harici sd kartım dolmak üzere 2gblik internal sd karta nasıl müzik vb. şeyler yükleyebilirim.
Not: Forumda uygulamalarınıza yer açın adı altındaki başlıklarda dahili hafızayı artırıyorsunuz ben onu istemiyorum internal sd'ye nasıl müzik vb. yüklenecek?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
herhangi bir dosya yonetici programinda goremiyormusun? mesela bende sdcard aciliyor once sonradan external sd ye geciliyor.. yada pc ye baglayinca 2 tane disk cikiyormu?

ikayhanlar130

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkür ederim....
efile dosya yöneticisini kullanıyorum ama orada sd karta girince 4gblik hariciye giriyor internal sdnin tam yolunu bilmiyorum
Bilgisayara bağlayınca 2tane değil 1 tane bile disk çımıyor driverlerini yükledim bilgisayardan direk apkleride atabiliyorum ama hiç disk çıkmıyor

baranselona

baranselona

Üye
bilgisayara baglayinca 3 tane disk cikar biri sd card biri isd card biriside. sistem dosyalarini gosterir... telefonu bilgisayara baglayip telefondan usb baglantisini ac dediginizde acilir bu diskler...

ikayhanlar130

Üye
    Konu Sahibi
tamam driverleri tam yükleyince oldu 2 tane geldi biri 4gblik biri 2lik ama ben dosya yöneticisinden nasıl ulaşabilirim oraya?

baranselona

baranselona

Üye
dosya yöneticisi derken? zaten telefondan dosya yöneticisine girdiğinizde yukarda 2 bölüm var birinde telefon resmi birinde hafıza kartı resmi var telefon resmi olan isd card oluyor

ikayhanlar130

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt