Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ideos x5 gitti gibi yardım gerek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos
Üye
Konu Sahibi
ideos x5 gitti gibi yardım gerek
Arkadaşlar cihaz ideos yazısında kaldı bataryayı çıkarmıştım donduğu için sonra takıp açınca ideo s yazısında kaldı neyseki garantisi var kvk ile uğraşmak istemiyorum telefoncuya götürsem yaparlar mı ve yapabilceğim başka bir şey var mı?
maydinmaydin
Üye
yazılımı yeniden yüklemen gerekecek sanırım. benim t20'de de turkcell yazısı kalmıştı. servise götürdüm. yeniden yazılım yükleyip ertesi gün geri verdiler düzeldi. forumda format çekmeyi araştırıp kendin de yapabilirsin. benzer sorunlarla karşılaşanlar olmuştu forumda.
baranselona
Üye
donanımhaberede aynı konuyu açmışsın dediğimi yaptın mı?
daha telefon elime geçmedi iş yerindeyim eve gidince deneyeceğim
oqlahoma
Üye
arkadaşım ya yazılım yüklecen yada anakart bozulmuş olabilir sen git kvk ya ver ana kartlar geldi zaten ben 28 gün bekledim ana kart gelmesini şu an ellerinde olabilir sen en iyisi kvk ya ver
alonsof1
Üye
Format atmayı dene, olmadı orijinal romu tekrar yükle, oda olmazsa servise bi götür kolay gelsin....
arkadaşım ya yazılım yüklecen yada anakart bozulmuş olabilir sen git kvk ya ver ana kartlar geldi zaten ben 28 gün bekledim ana kart gelmesini şu an ellerinde olabilir sen en iyisi kvk ya ver