İdeos X5 almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer1371

Üye
    Konu Sahibi
İdeos X5 almak istiyorum
Arkadaşlar sıfır huawei ideos x5 almak istiyorum fakat bütçem en fazla 500 TL. Bakıyorum ama hiç sıfır bulamıyorum.Nerden bulabilirim?

anılbaran

anılbaran

Üye
hepsiburada.com a bak

burakakul

Üye
Bende baktığım timlerde bulamıyorum genelde, İstanbuldaysan cevahirden bak diyeceğim ama sanırım diyarbakırdasın, arkadaşın dediği gibi hepsiburada.comdan sipariş et ya da bir time söyle getirsinler depoda felan varsa :))

omer1371

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada.com da 598 TL ye satılıyor benim için çok fazla malesef

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O telefonu bulabileceğin en düşük fiyat 570 TL... Boşuna arama.

Gamerjex

Üye
aynen sıfırı şu an 565 tl.. 500 tl imkansız alamazsın :( fiyatlar belli

omer1371

Üye
    Konu Sahibi
Benim eniştemde almıştı hem 450 TL ydi sıfırdı fakat 6 ay önce alıp sattı.Buna ne diyorsunuz??

baranselona

baranselona

Üye
Benim eniştemde almıştı hem 450 TL ydi sıfırdı fakat 6 ay önce alıp sattı.Buna ne diyorsunuz??

tamam işte 6 ay önce ilk çıktığında almış 6 ay kullanıp sıkılıp satmış yada kullanamamış satmış diyorum ben? 450 ye alman imkansız ancak hepsiburada da falan liran vardır kartından indirim falan yaptırabiliyosundur öyle 450 lira para veririrsin ama hediye çekleriyle beraber standart fiyatı bulur sadece çıkan para 450 liradır

kesinlikle tereddüt etmemelisin bu fiyata kesinlikle ideos x5 kadar iyi bir telefon yok 2.3 güncellemesi ile dokunmatiği kamerası falan mükkemel oldu...

y n s c n

y n s c n

Üye
Bi şekilde paranı biraz daha biriktir ve al x5'i, bu kadar yaklaşmışken vazgeçme. Tabi bu kadar çok istiyorsan.

iTouchShine

Üye
şimdi sana tavsiyem şöyle yapman.evet bütçen 500 biliyorum ancak bu fiyat performans aralığında x5ten güzel tel bulamazsın. varsa bonus kartla şimdi al martta öde seçeneği ile bir iki adresten alabilirsin. hem de 12 taksitle. bilindik ve güvenilir yerler üstelik. istersen adresleri vereyim. reklam olmasa buradan da verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt