ideos x5 alırken neye dikkat etmeliyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 alırken neye dikkat etmeliyiz
s.a pazar günü idos x5 alcam sizin aranıza katılcam yeni çirak :D
alırkan tlf neye dikkat etmeliyim bi forumda okumustum arama yapı kontrol filan edin diyordu hatırlayamadım tavsiyeniz nedir

TheCower

TheCower

Üye
Nerden alıcan vs kullanıcı yorumları, servis durumu, ilgi alaka felan.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende daha almadım alıcam inş... mesela alt tarafta ışık sızması olabiliyomuş, kullanımı etkilemez ama olmaması daha iyi tabi. bide bazılarında ses karşı tarafa boğuk, derinden gidiyomuş. ona bakarsın artık. tabi x5'i olan arkadaşlardanda yardım bekliyoruz.

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
bende daha almadım alıcam inş... mesela alt tarafta ışık sızması olabiliyomuş, kullanımı etkilemez ama olmaması daha iyi tabi. bide bazılarında ses karşı tarafa boğuk, derinden gidiyomuş. ona bakarsın artık. tabi x5'i olan arkadaşlardanda yardım bekliyoruz.
inş. alırsın bende Huawei modem var şuanda sorunum yok inş tlf olmaz tiyolar için tşkler

eses2658

eses2658

Üye
Arkadaşlar Huawei Ideos X5 kullanıcısıyım. Çok memnunum telefondan. Işık sızması bazı telefonlarda var. Şahsen bende yok. Sesin karşıya boğuk gitmesi meselesi yazılımsal bir meseleydi. 2.3 Gingerbread güncellemesiyle giderildi. Gönül rahatlıyla alın derim.

baranselona

baranselona

Üye
alırken sadece ışık sızmasına bakabilirsin ki bence tamamen önemsiz ama yinede sağ ve sol alt köşelerde çok az ışık sızması oluyor karanlık ortamda bir bak...

ses sorunu zaten 2.3 ile tamamen çözüldü (bende zaten yoktu ama..) wifi falan onlarıda hallettiler 1 ay sonra tam 2.3 gelecek resmi olarak onu yükler rahat rahat kullanırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt