aosman61
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım huawei ideos x5 i kötülüyosun ama senin telefon modelinde huawei ideos x5 in yanında kalp işareti (
Arkadaşım ben senin ne demek istediğinide anlamadım
Ne problemlerle karşılaştında bu kadar nefret ettin.
arkadaşım huawei ideos x5 i kötülüyosun ama senin telefon modelinde huawei ideos x5 in yanında kalp işareti (
----------Eklendi @ 21:28:18 ---------- Yazıldı @ 21:26:42 ----------
ideos x5'i internette araştırmıştım alacaktım. bi tane bile kötü yorum okumadım. çok iyi cihaz o. elime alıp inceledimde. bulsaydım alacaktım. ama bir ay arayıp bulamadım. kesin sana defolu mal felan gelmiştir. rom yüklesen yavaşlıkta gider. araştırmadan kötüleme cihazı.
büyük olasılıkla defolu geldi, 550 TLye aldım, arka kasada büyük bir açıklık var... Ama hangi ROM sence? şuan 2.3e güncel durumda
internet kesintisinden kaynaklanan bir hata eksik çıkmış......
sürekli donmalar var, cut the rop ta bile kastı bugün
----------Eklendi @ 21:26:42 ---------- Yazıldı @ 21:26:02 ----------
----------Eklendi @ 21:28:18 ---------- Yazıldı @ 21:26:42 ----------
büyük olasılıkla defolu geldi, 550 TLye aldım, arka kasada büyük bir açıklık var... Ama hangi ROM sence? şuan 2.3e güncel durumda
Huaweinin desteğini ve servisini mi yoksa telefonunu mu beğenmedin ?
kasasında açık var ise yazılım sorunlu ise garantiye verebilirsin onlar da tamir eder.
ne alakası var suyla kardeşim, yanına bile yaklaşmadıHer markada problemler olur. Ama markanın memleketi sabıkalı olunca suçu direk markaya atın.
Özet: senin telefonun suya girdiyse bize ne
Problemin ne olduğunu söyle sana hemen kendi telefonumdan video çekip burada paylaşacağım. Bekliyorum...
şaka mı la bu konu
ideos x5 e yavaş dedi... berbat dedi....
piyasada onlarca rom dolu miui resmi olarak rom yapacağını duyurdu x5 e....
huawei sitesinde 2.3 güncellemesinin tam sürümü için geri bildirim istedi yeni gingerbread güncellemesi için...
piyasaya gireli 1 yıl oldu daha yeni yeni firmalar rakip çıkarmaya çalışıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?