ideos x5 3g destekliyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 3g destekliyor mu ?
ben vodafone den cepnet yaptırdım mobil ag turune baktım edge yazıyor 3g yapıcam ama ideos x5 3g destekliyormu aradım internette bayagı bulamadım bısey forumdan bi kisiye ozel mesaj attım oda cevap vermedi

----------Eklendi @ 17:24:59 ---------- Yazıldı @ 17:10:53 ----------

ideos x5 ile 3g hızında internete baglabi.lirmiym cep netten ?

nalcam22

nalcam22

Üye
varinternet hızı 14 mbp

coacoa

Üye
ben vodafone den cepnet yaptırdım mobil ag turune baktım edge yazıyor 3g yapıcam ama ideos x5 3g destekliyormu aradım internette bayagı bulamadım bısey forumdan bi kisiye ozel mesaj attım oda cevap vermedi

----------Eklendi @ 17:24:59 ---------- Yazıldı @ 17:10:53 ----------

ideos x5 ile 3g hızında internete baglabi.lirmiym cep netten ?

3g olmaz olurmu arkadaşın dediği gibi 14 hemde saniyede indiriyorum dosyaları
ama kalkıpta vodafonun 8 tl sınırsız internetinden alırsan 3g olmasını bekleme

baranselona

baranselona

Üye
3g yada 3.5g ceken yerlerde H olarak yazar. 3g cekmeyen yerlerdede edge ile baglanır ordada E yazar... bende vodafone sınırsız cepnet kullanıyorum 3g cogu yerde cekiyor... ve yavas ınternette bıle cogu siteyi standart hızda acıyor...

ayarlardan kablosuz ozelligi ve mobil aglara gir en assagıda... ordan yalnızca 2g yi kullan yazan yerde tik olmasın...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
brnsel kardes ben video atıyorum telefona ama acmıyor video klip yazan videoları acıyor w media player yazanları acmıyor en iyi filmlerimde w media player de ne yapabilirm ? bi fikrin var mı

baranselona

baranselona

Üye
android marketten. rockplayer mobo player programlarını indir bide onlarla acmayı dene... ben butun filmleri mp4 olarak indirdigim icin telefona hic donusturmeden atıyorum 720 p sorunsuz oynatıyor.....

coacoa

Üye
mobo player indir en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt