malesef beta ama önümüzdeki günlerde offical 2.3.5 cıkacak gibi
2.3.5 çıktı galiba bi kafede birinin ideos x5 te 2.3 romu kullanılırken gördüm touchwiz e benzer bi arayüz kullanılmış
Yinede saolTouchwiz'e benzer bir yanı yokki![]()
ben sırf ana sayfayı gördüm uygulama menüsünü bilmiom
Beta daha öncekiydi. Şu an ki final sürüm.. ve bir an önce geçmeni tavsiye ederim telefon yeniden doğmuş gibi. Bir kaç problemi oluyor ama o kadar + nın arasında kaybolur gider![]()
Güncellemeyi huawei nin sitesinden indirdim.Tel yükledim gayet güzel oldu (beta değil) ama arasıra donmalar oluyor ve ayrıca güncellemeyi yaptığımdan beri sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyormuş çoğu zaman bunu yapıyor.Bu sürüm güzel olmasına rağmen beni sıktı bu sorunlarla.Acaba eski sürüme nasıl dönerim.Öncelikle teşekkür ederim, ama hafıza kartı sorunu oluyor diyorlar, hafıza kartını okumuyormuş? o konu hakkında ne diyorsun?
Güncellemeyi huawei nin sitesinden indirdim.Tel yükledim gayet güzel oldu (beta değil) ama arasıra donmalar oluyor ve ayrıca güncellemeyi yaptığımdan beri sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyormuş çoğu zaman bunu yapıyor.Bu sürüm güzel olmasına rağmen beni sıktı bu sorunlarla.Acaba eski sürüme nasıl dönerim.
selamlar arkadaşlar.hiç düşünmeden huawei nin çıkarttığı 2.3.5 sürümünü hemen yükleyin derim.6 aydır ben bu teli kullanıyorum.15 gün önce bu sürümü kurdum.çok memnunum vifi olsun gps olsun eskiye bakarak çok iyi.tel daha hızlı açılıp kapanıyo.yenidenbaşlat seçeneği gelmiş.ekran kilit sistemi değişmiş.sayamıycam birsürü özellik gelmiş.hepside çok hoş.yeni tel almış gb oluyosunuz.kesinlikle tavsiye ederim.
ben şuan kullanıyorum berbat birşey zaten eski halide berbattı çin malı iğrenç bişey