İdeos x5 2.3 Final ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 2.3 Final ROM
Selam arkadaşlar, İdeos x5'in Yeni 2.3.5 ROM'u Betamı yoksa finalmi? bilen birisi yardım edebilirmi? Teşekkürler...

fatih_347

Kapalı Hesap
malesef beta ama önümüzdeki günlerde offical 2.3.5 cıkacak gibi

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
2.3.5 çıktı galiba bi kafede birinin ideos x5 te 2.3 romu kullanılırken gördüm touchwiz e benzer bi arayüz kullanılmış

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
2.3.5 çıktı galiba bi kafede birinin ideos x5 te 2.3 romu kullanılırken gördüm touchwiz e benzer bi arayüz kullanılmış

Kardeş 2.3 çıktı ama betamı yoksa finalmi onu soruyorum :) Yinede saol

M3L!H

M3L!H

Üye
Touchwiz'e benzer bir yanı yokki :)

loaloa

Üye
Beta daha öncekiydi. Şu an ki final sürüm.. ve bir an önce geçmeni tavsiye ederim telefon yeniden doğmuş gibi. Bir kaç problemi oluyor ama o kadar + nın arasında kaybolur gider ;)

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Beta daha öncekiydi. Şu an ki final sürüm.. ve bir an önce geçmeni tavsiye ederim telefon yeniden doğmuş gibi. Bir kaç problemi oluyor ama o kadar + nın arasında kaybolur gider ;)

Öncelikle teşekkür ederim, ama hafıza kartı sorunu oluyor diyorlar, hafıza kartını okumuyormuş? o konu hakkında ne diyorsun?

endrocu

endrocu

Üye
Öncelikle teşekkür ederim, ama hafıza kartı sorunu oluyor diyorlar, hafıza kartını okumuyormuş? o konu hakkında ne diyorsun?
Güncellemeyi huawei nin sitesinden indirdim.Tel yükledim gayet güzel oldu (beta değil) ama arasıra donmalar oluyor ve ayrıca güncellemeyi yaptığımdan beri sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyormuş çoğu zaman bunu yapıyor.Bu sürüm güzel olmasına rağmen beni sıktı bu sorunlarla.Acaba eski sürüme nasıl dönerim.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi huawei nin sitesinden indirdim.Tel yükledim gayet güzel oldu (beta değil) ama arasıra donmalar oluyor ve ayrıca güncellemeyi yaptığımdan beri sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyormuş çoğu zaman bunu yapıyor.Bu sürüm güzel olmasına rağmen beni sıktı bu sorunlarla.Acaba eski sürüme nasıl dönerim.

konu aç

agurol

Üye
selamlar arkadaşlar.hiç düşünmeden huawei nin çıkarttığı 2.3.5 sürümünü hemen yükleyin derim.6 aydır ben bu teli kullanıyorum.15 gün önce bu sürümü kurdum.çok memnunum vifi olsun gps olsun eskiye bakarak çok iyi.tel daha hızlı açılıp kapanıyo.yenidenbaşlat seçeneği gelmiş.ekran kilit sistemi değişmiş.sayamıycam birsürü özellik gelmiş.hepside çok hoş.yeni tel almış gb oluyosunuz.kesinlikle tavsiye ederim.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
selamlar arkadaşlar.hiç düşünmeden huawei nin çıkarttığı 2.3.5 sürümünü hemen yükleyin derim.6 aydır ben bu teli kullanıyorum.15 gün önce bu sürümü kurdum.çok memnunum vifi olsun gps olsun eskiye bakarak çok iyi.tel daha hızlı açılıp kapanıyo.yenidenbaşlat seçeneği gelmiş.ekran kilit sistemi değişmiş.sayamıycam birsürü özellik gelmiş.hepside çok hoş.yeni tel almış gb oluyosunuz.kesinlikle tavsiye ederim.

saçmalama kardeşim ya :D ben şuan kullanıyorum berbat birşey zaten eski halide berbattı çin malı iğrenç bişey

ajdar1234

Üye
kimsenin 2.3.5 e geçmesini tavsiye etmem. berbat bir rom. bir çok sorunu var insanı çileden çıkarıyor. 2.2 rom üzerine miui kurmak çok daha mantıklı...

berk09

berk09

Üye
şöyle bir sorunla karşı karşıyayım.cihazın kendi romuna döndüğümde görüşmede sorun olmadığı halde farklı bir rom atınca görüşmede sesde gidip gelme cızırtı hatta bazen kesilme sorunu yaşıyorum.orjinal romda bu sorun yok .....anlayamadım bitürlü..yardımcı olan arkadaşlara şimdidedn teşekkr ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...