Haber İddia: Google, Android 4.5 ve Nexus 8'i duyuracak

Rakamlara takılmayın. Ne farkı olacak 5.0 olsa?
Çünkü google android 5 de tüm ram şişme sıkıntısının ve zamanla oluşan kasma sıkıntısının tamamen düzeleceğini söylediler. Eğer doğruysa wp gibi stabil olur.

0MG90

Üye
Daha 4.4.2 alamadı cihazlar

Nexus mu alsam acaba?

NEXUS

Üye
Google Android 5.0 Key Lime Pie'yi Tanıtacak Kitkattan Sonra 4.5'i Çıkaracağını Sanmıyorum.
Arkadaş bi bismillah daha 4.4.2 yeni çıktı bu ne hız? Microsofta mı özendiler bir yılda 3 güncellememi gelcek
4.4.2 Ekimde Çıktı Eğer 4.5 Çıkarsa Nexus 4'ün Arayüzünü Nexus 5 Gibi Yapsınlar.

Tamam işte kastettiğim şey sık araliklarla olmasıydı

0MG90

Üye
Her cihaz daha alamadı 4.4'ü onu diyor herkes.
4'ü fazla uzatmadan 5'e geçseler artık daha iyi olur.

Arkadaslar yeni rom attim kernslde farkli pes 12 nin oynanisi oyun hizi en az 2 kat artti bu iyimi kotumu siizce her oyunun hizi artti

NEXUS

Üye
Her cihaz daha alamadı 4.4'ü onu diyor herkes.
4'ü fazla uzatmadan 5'e geçseler artık daha iyi olur.
Aynen Geçerse Güzel Olur 5'te Nexus 4'ün Arayüzünü Nexus 5 Arayüzü Verseler Keşke.4.4 E Güncellerken Bu Umutla Güncelledim Ama Arayüz Harici Herşeyi Güzelleştirmişler

Cihazı daha iyi bir hale getiriyorsa evet hatalara neden oluyorsa hayır

Tepkiler: .caner.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Çünkü google android 5 de tüm ram şişme sıkıntısının ve zamanla oluşan kasma sıkıntısının tamamen düzeleceğini söylediler. Eğer doğruysa wp gibi stabil olur.

Belki 4.5 ile yapmış olurlar. Belki uzun bir geliştirme süreci var o yüzden ara güncelleme verebilirler. Kesin bilgi değil zaten bu 4.5 hiç gelmez belki bilemiyoruz şuan.

Invoke

Üye
bende öyle haber okudum roota gereksinim kalmıyacakmış. yani kısaca roottan daha iyisini yapıcaklar bu yüzden rootu kaldıracaklar.

O zaman yine aynı kapıya çıkıyor ama root kalkacak lafı daha çok o erişimi kapatacaklarmış anlamını veriyor. O erişim de kalkmaz. Kalkarsa ios alırız, niye android alalım.=P

Root yine yapılır, kırılır sistem. Ama 4.5 ile gerek kalmayabilir dedikleri gibi