İddaa'yı kaybettim gelecek cezayı bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
İddaa'yı kaybettim gelecek cezayı bekliyorum.
bu kadar yakınken galibiyete
neden verdin maçı ezeli rakibine
siz güzel oynadınız belki ama
pis işler döndü yine oralarda

tahmin etme serimiz ilk yardıda ki maçla bozulmuştu belki yine bu maçla seriye bağlarız dedik yine istemediklerim oldu.

neyse dua edinde kendini banla demesinler yoksa gider aziz ile fırat tan hıncımı çıkartırım yani o kadar ki sinirliyim.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
pis işlerin adına kısaca alex de zaza sen :) dün Galatasaraylı taraftarın biri aynen şunları söylüyor maçtan sonra "28 yaşındayım 10 yıldır galibiyet görmüyoruz,bıraksınlar hakemi falan hagi kendi işine baksın,geçen hafta süper oynayan pinoyu bu hafta sahaya bile koymuyor."

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bidaha ki maça gidicem hele o maçı almasınlar tüm arkadaşlarla kim sorumluysa onların sonunu getirecem sen merak etme

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Böyle iddiaya girilir mi yahu :kop2:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Biz gireriz :naughty:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
İnşallah ağır birşey istemezler senden :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben bunun acısını fena çıkartacam çay servisi bile yaptım lan :zzz:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güzel Fener im , sen nelere kadirsin ..!

İşte seni bu yüzden seviyoruz . Adama bikini de giydirir - bilmem ne de yaptırır . Fener derken , bir kez daha düşünülmesi gerekiyor . Bu bir kez daha anlaşıldı . :)

MetQ7

MetQ7

Üye
Fener-Cimbom maçlarında iddaya girmeye gerek yok:ehe

Necmati

Necmati

Üye
pis işlerin adına kısaca alex de zaza sen :) dün Galatasaraylı taraftarın biri aynen şunları söylüyor maçtan sonra "28 yaşındayım 10 yıldır galibiyet görmüyoruz,bıraksınlar hakemi falan hagi kendi işine baksın,geçen hafta süper oynayan pinoyu bu hafta sahaya bile koymuyor."
Tek suçlu varsa oda Hagi'dir ...

greenmile

greenmile

Üye
bidaha ki maça gidicem hele o maçı almasınlar tüm arkadaşlarla kim sorumluysa onların sonunu getirecem sen merak etme

sonunu getirecen vayyy:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Tek suçlu varsa oda Hagi'dir ...

ben hagi'ye suç bulmam adam önümüzdeki senenin parasını almak için istifa bile etmiyor ben olsam bende etmem,tek suçlu yönetimdir hagiyi neye göre getiriyorsun?Haginin teknik direktör olarak tek bir başarısı yok.Hadi getiriyorsun sene sonu yollayacaksın neden 1.5 yıllık sözleşme yapıyorsun hadi onu da yaptın devre arası romanyadan neden bu adamın akrabalarını alıp getiriyorsun?Hagi akıllı adam kendini kovdurur parasını da kuruşu kuruşuna alır.Hiçbir başarısı olmayan kovduğun adamı getirirsen olacağı bu olur abicim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İsa , Cuma günkü imzanı geri ekle yahu .
Gerçekten güzeldi . :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
güzeldi ama kural dışı idi

Necmati

Necmati

Üye
sonunu getirecen vayyy:ehe

--------------- Ekleme ---------------

ben hagi'ye suç bulmam adam önümüzdeki senenin parasını almak için istifa bile etmiyor ben olsam bende etmem,tek suçlu yönetimdir hagiyi neye göre getiriyorsun?Haginin teknik direktör olarak tek bir başarısı yok.Hadi getiriyorsun sene sonu yollayacaksın neden 1.5 yıllık sözleşme yapıyorsun hadi onu da yaptın devre arası romanyadan neden bu adamın akrabalarını alıp getiriyorsun?Hagi akıllı adam kendini kovdurur parasını da kuruşu kuruşuna alır.Hiçbir başarısı olmayan kovduğun adamı getirirsen olacağı bu olur abicim
keşke olay t.d. ile bitse ..
yaptığı değişiklikler..
dk: 61 Kazım çıkıyor fb defansını en çok zorlayan isim yerine 10 maçtır oynamayan arda giriyor..
dk: 69 Stancu çıkıyor kewell giriyorr..
geçen haftanın ve geçen fenerbahçe maçının en formda ismi Pino oyuna girmiyor..
Kewell yavaş ve eski kewell yok..
Dk:85 Yekta çıkıyor ayhan giriyor..
Taraftarın nefretini kazanmış beyini ile oynamıyon bir oyuncu değil ayrıca ayhan ..
ve dakika 87 gol geliyor ..
şimdi birdaha düşün hani ben yönetime süper demiyom ama bu maçı batıran Hagi'dir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...