gnox
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben yaparım ne var suyumu dereden içerim ağaçtan meyve yer 1 gün dururumevet ee yemek yemezsen zaten wc ye gidemessin geberirsin bikaç güne ha bide mezar yeride parayla kefen mefen hiç ölmüycen doğmuycan bile sperm olmak bile zor iş kondom alacakta almassa büyüycende knodomdada zaten ölüyon çöpe gidiyon bide çöpkutusu alması var içne poşet falan uzun iş----------Eklendi @ 02:15:34 ---------- Yazıldı @ 02:14:01 ----------patron çıplakevet ozaman çıplak gezcen evdede duramassın evde parayal alındı yolalrda vergiyle yani parayla yapıldı yani boş bir araziye çırılçıplak gideceksin yemek içmek yok ..çmak serbest tamammı giyside yok hiçbişey yok sigarada yok tamam giysi serbest olsun
Ama su icmeden 3 gun fazla dalma iddaaya kaybedersin bakbi insan hiç bişey yemeden 13 gun yaşayabılır. 1 gunluk ıdda parasını 13 ya katlıyorum hadi.
Dereler var kuyular var yol üstü bedava cesmeler var güzel kardeşimAma su icmeden 3 gun fazla dalma iddaaya kaybedersin bak
Ona bakarsan yemegide halleder asevleri varDereler var kuyular var yol üstü bedava cesmeler var güzel kardeşim
Ya mesela ellerini yıkayacaksın su da paraylaTamam 3 gun 3 katı
İyi de parasını biz odemiyoz ama hem cesmeler deki su da bedeva akmıyorHem siz hepiniz bana karsı ittifak mı yaptınızee asevlerindeki yemek gökten yagmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?