MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sadece Türkiye'de olacak Lumia satışları bile bu grafiği değiştirir2012 son ceyregi dahil degıl zaten
Kesinlikle katılıyorum işte sırf işin içinde yanlış yollardan çıkamayan Nokia var diye, yoksa bu sitede kimsenin umrunda olmaz bu sistem. Bir de hadi bu haberin altına WP yorumları atılır da en alakasız haberlerin altına bile atıyorum "Steve Jobbs vefat etti" haberine bile "Lumia kasıp kavuracak" yazanları anlayamıyorum. Zaten WP7'li cihazlar için aynı şeyi dediler olmadı 1 senede tutmadı. Şimdi WP8 bu da tutmayınca WP9-10-11 diye umutlar uzayıp gidecek gerçekten komik gelmeye başladı bana alt tarafı bir mobil işletim sistemi. Biaralar ise Xbox360 oyunlarını oynatacağını sanan, vadeden kitleden bahsetmiyorum bile gülüp geçtimwp symbiani bile geçememiş dahabakalım tahminler doğru tutacak mi? Bence çok zor wpnin pazara ortak olması. Benim anlamadıgım wp cıkmasına ragmen daha once daha symbiani bile gecememisken bu wp8 den buyuk başarı beklemenın anlamı ne??
Kesinlikle katılıyorum işte sırf işin içinde yanlış yollardan çıkamayan Nokia var diye, yoksa bu sitede kimsenin umrunda olmaz bu sistem. Bir de hadi bu haberin altına WP yorumları atılır da en alakasız haberlerin altına bile atıyorum "Steve Jobbs vefat etti" haberine bile "Lumia kasıp kavuracak" yazanları anlayamıyorum. Zaten WP7'li cihazlar için aynı şeyi dediler olmadı 1 senede tutmadı. Şimdi WP8 bu da tutmayınca WP9-10-11 diye umutlar uzayıp gidecek gerçekten komik gelmeye başladı bana alt tarafı bir mobil işletim sistemi. Biaralar ise Xbox360 oyunlarını oynatacağını sanan, vadeden kitleden bahsetmiyorum bile gülüp geçtim
Genel olarak tabloyu yorumlamak gerekirse Blackberry OS'un Symbian'ı geçmesine baya bi hayret ettim doğrusu. İnsanları mail alabiliyor gönderebiliyor şeklinde güzel keklediler yıllarca her telefonun yapabildiklerini sanki bitek kendileri yapabiliyormuş gibi güzel gösterdiler batışları kaçınılmaz oldu. Tek adamakıllı işleri BBM olmuştur. O da Whatsapp'ın gölgesinde bence ama Symbian'a gerçekten çok yazık edildi. Android'in başarısını da takdir ediyorum ios gibi kalite bir sistemi bile çok iyi sollamış. Resmen yenilmez bir güç olarak gittikçe büyüyorken Bada'nın oyundışı kalması da Samsung'un kendi malına sahip çıkamamasını göstermekte. Android güzel hoş da Bada'ya biraz daha önem verebilirlerdi yazık ettiler kötü bir sistem değildi Bada 2.0. Meego ise başka bir oyundışı kalmış yazık edilmiş sistem olarak tarihe geçti. SOn olarak ise Android uçtu gitti onu yakalayabilecek sistem şuan için yok gibi bence Symbian zaten bu yıl itibariyle bitirildi sayılır 2016 hikaye, Bada'nın da bitirileceği yakın gibi geliyor aslında bitti de resmi açıklama yok. Meego zaten bitmişti bir grup ayakta tutsa da büyük firmalar olmadan bu işin çok sonuç verebileceğini sanmıyorum, Blackberry'nin ne olacağı belirsiz olumlu işler yapması çok çok zor devrim gerekli. Kısacası pazar bir döngüye dönerek zaten teknoloji piyasasının en büyük sahiplerinde dönecek Google Microsoft Apple savaşına dönecek rekabete girenlerin sayısı azaldıkça kaybedenler biz kullanıcılar olucaz. Ama bu savaşta WP en zayıf halka olur şahsen pek bişey beklemiyorum o sistemden.
wp geleceğin işletim sistemi olacak gibi gözüküyor.daha doğru dürüst piyasaya çıkmadan vede ms nin taktik ve teknik hatasına rağmen kısa sürede %140 gibi büyüme yapması şans eseri olmamıştır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?