Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ICS yükleme hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hellthelast1
Üye
Konu Sahibi
ICS yükleme hakkında
Beyler benim telefonuma hala güncelleme gelmedi Xperia Arc LT15.. ve ben bunu kendim manuel güncellemek istiyorum.. romunu anlatımını felan nerden bulabilirim
Arai
Üye
Dur yapma! kardeş şaka bi yana yapma bırak gelince yüklersin. bende bi ara yüklicem uleyn dedim yüklicektim burdan arkadaşlar yükleme sakın dediler yükleyenlerde sorun çıkmış. onları bekle dediler onu bekliyorum bende. millet yüklesin olur desinler öyle yüklersin
hellthelast1
Üye
Konu Sahibi
yaw aslında benim derdim ics felan değil.. wirelessımda sorun var.. statik ip girmeden bağlanmıyor modemlere belki ics'ye geçince düzelir diye böyle birşey yapıyorum.. normalde modeme bağlanırken ip adresi alınıyor diyor.. bağlanmıyor
yaw aslında benim derdim ics felan değil.. wirelessımda sorun var.. statik ip girmeden bağlanmıyor modemlere belki ics'ye geçince düzelir diye böyle birşey yapıyorum.. normalde modeme bağlanırken ip adresi alınıyor diyor.. bağlanmıyor