ICS ile tamamen tanıştım bir sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ICS ile tamamen tanıştım bir sorum var.
Elimdeli tüm cihazlar Android 4.0 destekli artık ama soru şu ben bunları nasıl rootluyacağım?

PriZm

PriZm

Üye
sana anlatırdım nasıl yapıldığını fakat galaxy s dekinden biraz farklı gibi görünüyor.o yüzden sen aşağıdaki linkte harfi harfine uygula bakalım olacakmı:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş hiçbi telefonda işe yaramadı ama galaxy s wifi 5 imde orada yp-g70 2.3.5 yazıyo onu rootladım saol :D:D:D:D:D:D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Biz daha geçemedik :)

forza5454

forza5454

Üye
ya arkadaşlar bende sgs2 var. Çokta merak ediorm açıkçası 4.0ı. Acaba artık bir tane ics rom yüklemelimidir? Şimdi yok o özellik çalışmaz yok bu özellik çalışmaz yok o olur yok bu olur felan uğraşmakta istemiyorum açıkçası. İCS 4.0 rom yüklersem gta3 gibi yüksek sistem gücü gerektiren oyunları oynayabilirmiyim? yoksa ics için daha beklemelimidir?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bende sgs2 var. Çokta merak ediorm açıkçası 4.0ı. Acaba artık bir tane ics rom yüklemelimidir? Şimdi yok o özellik çalışmaz yok bu özellik çalışmaz yok o olur yok bu olur felan uğraşmakta istemiyorum açıkçası. İCS 4.0 rom yüklersem gta3 gibi yüksek sistem gücü gerektiren oyunları oynayabilirmiyim? yoksa ics için daha beklemelimidir?

o bu özellik çalışmaz dedikleri port edilmiş halleri romların samfirmware da sgs2 için 4.0 rom u var youtube dan bak ne kadar orjinal olduğunu touchwiz kullanılmış

surgeon355

Üye
saol kardeş hiçbi telefonda işe yaramadı ama galaxy s wifi 5 imde orada yp-g70 2.3.5 yazıyo onu rootladım saol :D:D:D:D:D:D
bu konuya yorum olarak galaxy s wifi 5 yazınca bi an oda ICS destekliyor sandım.çok sevindim.taa ki sonunu okuyana kadar :( :)

klongs

klongs

Üye

http://www.maxicep.com/android-roml...ve-garantinizi-bozmaz-616020.html#post4470109
bak burda yazdım ben kullanıyorum fıstık gibi de çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt