dört değil 5 gözle bekliyorumpolluxea♪;3977822' Alıntı:güle güle kullan dostum4. yolda takipte kal 2 güne eklerim en gec
![]()

bu son paket güzel.. 1 paket çok tanımsaldı yani nasıl desem skype , devianart, işte facebook iconları var.. 2 si azıcık basit , sade iconlar olmuş.. 3 biraz daha iyi.. ne bileyim uygulama yada telin içindeki bölüm ne ise ona göre çağrışım yapabilcek iconlar daha iyi olurpolluxea♪;3977845' Alıntı:eyvbi de hangi paketi daha cok begendin hepsni dene de bi söyle
![]()

tamamdır..polluxea♪;3977862' Alıntı:anladım dostum,isteklere göre indircem paketleri sürekli yorum yaparsan istediklerine göre bende ona göre paylasırım daha iyi olur![]()
![]()
yalnız sen gene kendi kafana görede koyki.. benim aklıma pek gelmez icon.. sen ne buluyorsan icon olarak koy gitsin.. zevkler ve renkler birçok çünkü değil mi?? 
hiiiiiiiiiiiii!!! demepolluxea♪;3977862' Alıntı:
​dostum brazdan süper bi paket paylasyorum bayılcaksın![]()
.. bekliyommm..
sana en az 5 ay gider bu paket her uygulamaya göre icon var içinde..dene hemen yorumlarını bekliyorum
güle güle kullan
:
artık değişik değişik iconları koyar kullanırım.. saolsın dostum. ellerin dert görmesin 
evet 128x128 çözünürlükte olması süper.. çok kaliteli duruyorlar dediğin gibi..polluxea♪;3977953' Alıntı:​cabukk dene süper vala128x128 çözünürlükte bi de süper kaliteli cok parlak duryolar
![]()
emeğine çok sağlık dostum 
aynen biraz zor sıkılırımpolluxea♪;3977962' Alıntı:güle güle kullan dostumsaydm 443 tane var
devam etcem paylasmlara sıkılırsan bak arada buraya
gerci sıkılman braz zor ama
![]()
olsun sen paylaş ben depolarım iconları 
hehhe i follow you alwayspolluxea♪;3977988' Alıntı:tamam o zamanfallow me
![]()
![]()

nasıl istersen dostumpolluxea♪;3978006' Alıntı:eyvallahtürkceye dönelim artık yanii
![]()