Halit O.
Emekli Yönetici
yuh artik sendemi moderetor olcan herkes moderetor oluyortebrikler[DOUBLEPOST=1404561151] Teşekkür ederim nasipse ikinci el bölümüne modertör olacağım . O konuyu zaten biliyorum o ikonlardan bir tema duzenleme gibibi niyetim var eğer ikon desteği çok ise .
sen iste tema yapcm butun sirenin altini ustune getirem hangi icon soyle ona gore arayimbu iconla tema yapacaksan full destek veririm hem svgbu iconla tema yapacaksan full destek veririm hem svgTeşekkür ederim nasipse ikinci el bölümüne modertör olacağım. O konuyu zaten biliyorum o ikonlardan bir tema duzenleme gibibi niyetim var eğer ikon desteği çok ise .
Aquaticus yalniz söz vermeyeyim bos kalirda sıkılmazsam uğraşmak istiyorumsen iste tema yapcm butun sirenin altini ustune getirem hangi icon soyle ona gore arayim
Kardesim zaten android icin.Bunlar androidde de çalışır m? Launcher yapıcamda.
Türkçende sorun var mı kardeş?Kardesim zaten android icin.
Kardes ben turk diyilim azeriyim.belkide anlamamis ola bilirim.Türkçende sorun var mı kardeş?
Sende haklısın. Fakat symbian ingilizce bir kelimeKardes ben turk diyilim azeriyim.belkide anlamamis ola bilirim.
Son eklediğin acayip bir şey.Yeni Iconlar Eklendi.
Not : 7 8 icon pack eklendi.
Uyari : Bundan Sonra Resim Ekleyemecegim. Telefon Cok Kasiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYeni Iconlar Eklendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
svg yapabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYeni Iconlar Eklendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu yapan mimar kor olduSon eklediğin acayip bir şey.
bunu yapan mimar kor oldu
o kdr icon ekledimki icon bulamiyom guzel
Hepsini ilk sayfaya ekle. Üst konu yapsınlar.o kdr icon ekledimki icon bulamiyom guzel
ust konu zatenHepsini ilk sayfaya ekle. Üst konu yapsınlar.
Görmemişim.ust konu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?