Icon istek !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
Icon istek !!
şuan kullandığım tema bu ama ıcon ları guzel tema pek hoş değil o yuzden başka tema da bu ikonları kullanmak ıstıyorum telefondan ayarlanabılırmı yada bu ıkon paketnı nerden bulabılırım ıcon changer la degıstırmek ıcın

[/URL][/IMG]

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Theme bana atarmisin pm ile birde hangi theme'da kullanmak istiyorsun onude at belki degistirebilirim.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus abı temanın sıs dosyası elımde yok yukledıkden sonra sılmışım sanırım temanın adı var ama bulabılırsem hemen yolluyorum

----------Eklendi @ 15:43:42 ---------- Yazıldı @ 15:36:30 ----------

bu resimde paylaştığım temanın adı light line v1 ( by light) kullanmak ıstedıgım tema ıse disco bubles ^3

yasarr35

Üye
güzelmiş tema :)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
duvar kagıdı kendı kullandıgım duvar kagıdı ama ıkonları cok guzel temanın sewmedıgım yanı tus takımı ve msj yazarken acılan sayfa cok ıgrenc bı renk acılıyor takvım vs sayfalarında degısık renker goz alıcı oldugu ıcın sewmedım ama ıkonları cok hoş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurtulus abı temanın sıs dosyası elımde yok yukledıkden sonra sılmışım sanırım temanın adı var ama bulabılırsem hemen yolluyorum

----------Eklendi @ 15:43:42 ---------- Yazıldı @ 15:36:30 ----------

bu resimde paylaştığım temanın adı light line v1 ( by light) kullanmak ıstedıgım tema ıse disco bubles ^3
sen bana atarsan iyi olur ayni isimde cok var hata olmasin diye direk bana at bakalim soz vermeyim ama olabilir belki.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bende temayı aıyorm forumda bulamadım normal sıtelerden bulmaya calısıyorm :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt