Icon Changer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Icon Changer
arkadaşlar mağaza da icon değiştirici yayınlandı ancak nasıl upload edildiğini bilmiyorum bilen arkadaşlar halleder herkes faydalanır:)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ovi mağaza linkini atarmısın veya programın tam olarak ismi ne diye geçiyor programı bi bulmam lazım upload için :D

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşlar 3 gün önce indirdim vebütün ikonlarımı değiştirdim itheme2 teması üzerine symbios teması ikonlarını bu program ile değiştirdim oviden ilk defa progfam satın aldım 2.5 lira ya bence daha fazlasını hak ediyor tavsiye ederimlink aşağıdastore.ovi.com/content/208926?clickSource=search&pos=1

n000k

n000k

Üye
evet baktım güzel ama geliştirilmesi gerek.. yorumlarıda okudum sadece vektor ikonları var, resimli ikonlar yok :( . geliştirilirse daha güzel olur bence :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben oviden bişey satın alamıyorum...kart kayıtlı değil mi ne deyip duruyor..10 kere girdim kartı bilgilerini..nerde yanlış yapıyorum acaba..

spartuas

spartuas

Üye
ben oviden bişey satın alamıyorum...kart kayıtlı değil mi ne deyip duruyor..10 kere girdim kartı bilgilerini..nerde yanlış yapıyorum acaba..
Aman dostum dikkat et. Benim ipad vardı. İtunede kredi kartımı verdimKredi kartı kayıtlı değil dedi. Denemek için 5 tl ye oyun indirdim. İndi. Ayarlara girdim. Kredi kartı yazılı değildi ? Ama nasıl oyun indirdim diyince ii dedim beleşe oyun indireyim dedim. Meğersem işliyormuş faturaya 240 lira yansıyınca peder ..................... Aradım iphoneyi onlarda itunes firmalarına bağladı. Dedim öyle böyle biz bişey yapamayız dediler. Sövdüm kapattım :D tedbiri al bnden söylemesi..

alp047

alp047

Üye
multiupload sitesine gir dosyayi seç ve upload de yuklenecek biitimi linki veriyor sen o linki alip bizimle paylaş yada mediafireden ayni işlemleri yap

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Aman dostum dikkat et. Benim ipad vardı. İtunede kredi kartımı verdimKredi kartı kayıtlı değil dedi. Denemek için 5 tl ye oyun indirdim. İndi. Ayarlara girdim. Kredi kartı yazılı değildi ? Ama nasıl oyun indirdim diyince ii dedim beleşe oyun indireyim dedim. Meğersem işliyormuş faturaya 240 lira yansıyınca peder ..................... Aradım iphoneyi onlarda itunes firmalarına bağladı. Dedim öyle böyle biz bişey yapamayız dediler. Sövdüm kapattım :D tedbiri al bnden söylemesi..
kötü olmuş sizin ki baya..ben indiremedim zaten..ödemede bi sıkıntı var galiba..neyse sizin başınıza gelenler vazgeçme sebebi zaten .. :) ..bu arada konuya az da olsa mecrasından kaydırdığım için özürdilerim..

SilentOne

SilentOne

Üye
yok be okdrda güzl deqil program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt