İçişleri Bakanlığı’nın sitesi hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İçişleri Bakanlığı’nın sitesi hacklendi
Son dönemde adını sıkça duymaya başladığımız RadHack grubu gün itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesini hackledi. Sitelerinin devletin yargı organlarınca kapatılmasına tepki olarak yapıldığı söylenen hackleme olayında İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e de göndermeler yapılmış.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’u ziyaret eden İdris Naim Şahin “Seni gördüğüme sevindim” diyen bir vatandaşa “Sevindin, yok yaa! Nereden bileceğim sevindiğini? Hadi bir takla at da göreyim bakayım” demişti.

İçişleri Bakanı’nın bu sözlerini unutmayan RedHack grubu hacklediği siteye İdris Naim Şahin’in montajlanmış bir fotoğrafını koydu ve hemen altına ekledi “ Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlara bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın.. Haydi oyna, iki takla at inanalım :]”
RedHack, hacklediği İçişleri Bakanlığı’nın internet sitenin içerisindeki tüm bilgileri yedeklediğini söylüyor.Erzurum’a 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette inceleme yapmak için giden ve oradan Pasinler ilçesine geçtikten sonra vatandaşa takla attıran İdris Naim Şahin’in o anki görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İsabet olmuş sevindim.
Güvenliği en sağlam olması gereken kuruluşa bunu yapmaları kurumlarımızın acziyetinin en büyük örneği umarım yetkililer utanırda işlerini hakkıyla yapar.

Not: Utanacaklarını düşünmüyorum çünkü onlardan o duygudan kalmadı bitti.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aslında bu haberi ta öğlen paylaşacaktım ama siyasete kaçar diye es geçtim :D yoksa bizden kaçmaz yani :ah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...