EroL
Emekli Yönetici
İçinde En Ufak Hayvan Sevgisi Olan Arkadaşlar LÜTFEN BAKINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bugün ne kadar sıcaktı. Ne kadar terlediniz ve ne kadar su içtiniz ? bir düşünün. Bizler şanslıyız, dolabı açıp buz gibi suyumuzu içebiliyoruz. Peki ya hayvanlar ! en azından kediler. Kediler yerdeki su birikintilerini içerler çoğu zaman. Ama tahmin edeceğiniz gibi bu sıcak havada yerde su birikintisi kalması biraz zor. Balkonumuza, kapımızın önüne, evin damına, kedilerin su içebileceği herhangi bir yere bir kap su koyalım. Onları susuzluktan ölmeye mahkum bırakmayalım. Bu yaptığınızın çok büyük sevabı var arkdaşlar. Din bilgisi yeterli arkdaşlarımız bilirler Peygamberimizin hayvanlara karşı hassaslığını. Benim koyacağım suylamı kurtulacaklar demeyin. Bende o şekilde düşünüyordum ama bugun yardım ettiğim bir kedi yarım litreden fazla su içince, kendimi çok kötü hissettim. Lütfen bu konuda hassas olun arkdaşlar, şehirlerde yaşayan kediler yaz günleri su bulamıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Güzel konu
hergün su veriyorum
ve herkes evinin önüne 1 yoğurt kabına veya kaseye su koysun havalar çok sıcak onlarda susuyor
yemediğiniz yemekleri kedi veya köpeklere verebilirsiniz çöpe atmayın hayvanların karnı doysun