İçinde En Ufak Hayvan Sevgisi Olan Arkadaşlar LÜTFEN BAKINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İçinde En Ufak Hayvan Sevgisi Olan Arkadaşlar LÜTFEN BAKINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bugün ne kadar sıcaktı. Ne kadar terlediniz ve ne kadar su içtiniz ? bir düşünün. Bizler şanslıyız, dolabı açıp buz gibi suyumuzu içebiliyoruz. Peki ya hayvanlar ! en azından kediler. Kediler yerdeki su birikintilerini içerler çoğu zaman. Ama tahmin edeceğiniz gibi bu sıcak havada yerde su birikintisi kalması biraz zor. Balkonumuza, kapımızın önüne, evin damına, kedilerin su içebileceği herhangi bir yere bir kap su koyalım. Onları susuzluktan ölmeye mahkum bırakmayalım. Bu yaptığınızın çok büyük sevabı var arkdaşlar. Din bilgisi yeterli arkdaşlarımız bilirler Peygamberimizin hayvanlara karşı hassaslığını. Benim koyacağım suylamı kurtulacaklar demeyin. Bende o şekilde düşünüyordum ama bugun yardım ettiğim bir kedi yarım litreden fazla su içince, kendimi çok kötü hissettim. Lütfen bu konuda hassas olun arkdaşlar, şehirlerde yaşayan kediler yaz günleri su bulamıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ebuş..., " Tehlike ", gendarme1987 ve 3 diğerleri

ultrayer6

ultrayer6

Üye
valla tamı tamına 9 kedi besliyorum kapımda :D

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yerınde bir konu olmus
cok haklısın bu sıcaklarda biz erıyoruz
hayvanları dusunemıyorum
dikkate aldım ben umarım daha cok gören arkadaslar olur konuyu
nekadar kişiye ulasırsa okadar sevaba girersin sende dıkkate alanda :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mümkünse facebooktan beğen düğmesine basın, diğer arkadaşlarınızında bu konuda dikkatleri uyansın.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
:tşk: Güzel konu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw 3 4 tane kedi kapımı yuva yaptı hayvanlara hergün salam veriyorum(ben o kadar salam yemedim yeminle) :ehe hergün su veriyorum

Namizake

Namizake

Üye
tebrik ederim kardeş duyarlılığın için bizde her zaman evin önüne kediler içsin diye 2 kap su koyarız kediler susuzluğa gelemiyo

ultrayer6

ultrayer6

Üye
lan beni de tebrik edin 9 kedi diyoruuummm :D inanmayanlara foto çekebilirim hepsi bi arada denk getirirsem :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
göster la çek göster hepsini sıraya diz izzaya :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tamam söz hepsini bi arada görürsem çekcem fotolarını :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok hassas bir konuya değinmişsin gerçektende dediğin gibi bizim buralarda su çok var ama kırsal kesimlerde su bulmaları çok zor

enkazcı

Üye
insanoğlu ne nankör demi kendini düşünürde başkalarını düşünmez...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
allahtan bizim mahallede çok hayvansever var.kediler resmen obez hep :D konu için :tşk:

gendarme1987

gendarme1987

Üye
hayvan sevmeyen insan sevemezmiş! çok güzel bir konuya değinmişsin Allah razı olsun inşaAllah herkes bu duyarlılığa sahiptir...

futbol123

futbol123

Üye
evde bir kedim var ve sokakta her hayvan gördümmü seviyorum onların bizlerden tek istediği şey sevgi :) kalkıp kardeş bir cigaran varmı diyecek hali yok:d: ve herkes evinin önüne 1 yoğurt kabına veya kaseye su koysun havalar çok sıcak onlarda susuyor:good: yemediğiniz yemekleri kedi veya köpeklere verebilirsiniz çöpe atmayın hayvanların karnı doysun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt