İçimden bir ses...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana da öyle geliyor ki 2014 yılında Android'in önünde Iphone bile duramayacak.

xinsurer

Üye
Bada yı hesaba katan olmadı ?
Bada doğarken öldü sanki..

----------Eklendi @ 16:56:21 ---------- Yazıldı @ 16:54:04 ----------

İyi bir sistemle gelse dahi uygulamalarla bunu destekleyecek bir marketi de olmalı.. android ve apple appstore bu konuda uçmuş gidiyorlar, nokianın Ovi store ile onlara rakip olabileceğini düşünemiyorum bile..

belle çıkınca söner android belle 100 yıl falan sonra çıkar tahminen eee o zamana android mi kalır.

Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
2-3 yıllık bir süreçte olabilir. Google'ın eline düşmek istemeyen şirketler tek tek MeeGo kullanmaya başlayabilir mesela.. Ama öyle 4-5 ayda Android devrilmez.

xinsurer

Üye
Boşverin arkadaşlar, neyse ne.. daha iyisi çıkana kadar en iyi Android.. daha iyisi çıkarsa bakarız.. eskiden çoğumuz symbiancı değil miydik?

Uruloki

Üye
bu soruya symbian örneğini vermek istiyorum ve ya ios daha iyileri çıkınca çöküyorlar bence MeeGo bunu başarabilir ki "google'ım kollarına" atılmak istemeyen cihaz üreticisi mevcut misal Lg(chip te haber bile vardı bu sene zorunlu olarak android e geçmişler) ve samsung(intel ile görüşüyormuş MeeGo için) gibi büyük firmalar var. Gameloft ve EA Mobile gibi lirketlerde MeeGo nun geliştiricileri arasında ve Tablet konusunda android in ezikliğide bariz onun içinde size google a wearetabco yazıp ayın 15inde tanıtalacak bir cihazın sitesine yönlendirmek istiyorum düşün ipad i bile ezicez diyerek geliyor bu adamlar yani android düşer mi evet düşebilir fakar google hatalarını düzeltirse düşmez bence

Sarangni

Üye
Google büyük bir atak yaparak Motorola'nın mobil telefon kısmını 12.5 milyar dolara almış. Böylece birçok lisansında sahibi oldu. Googlenin yaptıgı açıklamaya göre motorala bu alanda ayrı bir şirket olarak androidi gelistirecek. Samsung ve diger android kullanan firmalar android ile yine yollarina devam edecekler. Anlaşılan google bu alanda büyük atılım yapmayı hedefliyor. Motorolanin yıldızı parlayacak anlaşılan.

nonamex

Üye

Bir Türkiye'ye getirse motorola telefonlarını başka bir şey istemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...