semist
Üye
içimdeki korku
öncelikle böyle bir site kurdugunuz için çok tşk ederim. ben 52 yaşında bir bayanım evli ve iki çocugum var ,kzım ve oglum iki yıllık üniversite bitirdiler ,kızım çalışıyor oglumda tercihini askere gitmekten yana kullandı .acemi birligini safranboluda tamamladı.dagıtım yeri hakkari çıktı hiç ummadıgımız bir şekilde ailecek çok şaşırdık ve inanamadık. tabiki benim evladımda her türk genci gibi gidip vatani vazifesini yerine getirecek hepimiz bunun bilincindeyiz.olaya çok mantıklı yaklaşmaya çalıştım ve halende çalışmaya devam ediyorum.fakat inanılmaz bir şekilde içimden gelen bir ses sadece yada beni bu düşünceye iten günümüzdeki terör olaylarımıdır nedir anlayamadım...sürekli aklımda olan hakkari şehit, hakkari şehit, hakkari şehit hep bu tür yönde aklımdan silemiyorum oglum aklıma geldikçe beynimde sadece bu iki sözcük oluşuyor ve buna anlam veremiyorum .içimdeki korkum beynimde yogunlaşıp beni bu şekilde düşünmeyemi itiyor acaba .bir türlü anlam veremiyorum lütfen bu iki sözcügü hafızamdan ve beynimden kazımak istiyorum zira daha önümüzde 12 ayımız var askerliginin bitmesi için. bana bu konuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinecegim. saygılarımla....