içimdeki korku

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semist

Üye
    Konu Sahibi
içimdeki korku
öncelikle böyle bir site kurdugunuz için çok tşk ederim. ben 52 yaşında bir bayanım evli ve iki çocugum var ,kzım ve oglum iki yıllık üniversite bitirdiler ,kızım çalışıyor oglumda tercihini askere gitmekten yana kullandı .acemi birligini safranboluda tamamladı.dagıtım yeri hakkari çıktı hiç ummadıgımız bir şekilde ailecek çok şaşırdık ve inanamadık. tabiki benim evladımda her türk genci gibi gidip vatani vazifesini yerine getirecek hepimiz bunun bilincindeyiz.olaya çok mantıklı yaklaşmaya çalıştım ve halende çalışmaya devam ediyorum.fakat inanılmaz bir şekilde içimden gelen bir ses sadece yada beni bu düşünceye iten günümüzdeki terör olaylarımıdır nedir anlayamadım...sürekli aklımda olan hakkari şehit, hakkari şehit, hakkari şehit hep bu tür yönde aklımdan silemiyorum oglum aklıma geldikçe beynimde sadece bu iki sözcük oluşuyor ve buna anlam veremiyorum .içimdeki korkum beynimde yogunlaşıp beni bu şekilde düşünmeyemi itiyor acaba .bir türlü anlam veremiyorum lütfen bu iki sözcügü hafızamdan ve beynimden kazımak istiyorum zira daha önümüzde 12 ayımız var askerliginin bitmesi için. bana bu konuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinecegim. saygılarımla....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gayet normal, anne Hakkari değil kapının önüne dahi çıksa oğlunu merak eder :)
Allah a dua etmekten başka yapılacak bir şey yok gibime geliyor ...
Oraya giden herkes şehit olacak diye bir şey yok ki içiniz rahat olsun :)
O yapmasa başkası yapacaktı, telaşa gerek yok en kötüyü düşünmemek gerek sonuçta kaderinde yaşamak varsa Kandil Dağında bile olsa yaşar :)

Yağmur

Üye
evet kesinlikle... siz içinizi ferah tutup dua edeceksiniz... başka yapılacak birşey aklıma gelmiyor...

semist

Üye
    Konu Sahibi
yagmurufuk ve turkishcowboy ikinizede çok tşk ederim. yazdıklarınız dogru sagolun. tekrar teşekkürler.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rica ederim ne demek :)
Allah yardımcınız olsun ...

'Davut

'Davut

Üye
Acaba bunu anlatmak için mi üye oldunuz...:) Tanımadığınız bir yerde bunu anlatmak ...:hmmm

Allah yardımcın olsun diyim teyzem...İnsanın evladı olup ikisinide görememek çok zor olsa gerek...
Olumlu düşün diyebilirim ben...:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Öncelikle merakım nasıl oldu da bizimle karşılaştınız ve samimiyetimize güvenip durumunuzu bizimle paylaştınız.
Konumuza gelince öncelikle Allah sabır versin diyorum,her Türk genci gibi oğlunuz da vatani vazifesine nail olmakta şu anda.Bunun size gurur vermesi lazım.Evet haklısınız son dönemlerde aldığımız şehit haberleri bizleri derinden sarsmakta ;fakat (yine başınızdan ırak) her kula da nasib olmaz o mertebe.Darısı başıma diyeyim.
12 ayı kalmış oğlunuzun zaman çabuk geçiyor bi bakarsınız göz açıp kapayıncaya karşınıza arslan gibi dikiliverir.
Size tavsiyem içinize vesvese vermeyin ve ferah olunuz,milyonlarca askerimiz şu anda görev başındalar Allah hiçbirine zeval vermesin.
İyi düşünelim iyi olalım ki kötü düşüncenin, sıkıntıların, olumsuz bakış açılarının kimseyi bir faydası olmaz.
Tez zamanda görevini sağlam bir şekilde bitirmesi dileğiyle.

semist

Üye
    Konu Sahibi
ilginize çok teşekkür ederim .yazdıklarınız çok dogru sagolun tekrar tşk ederim.

--------------- Ekleme ---------------

davutcugum... ben bu sitede bir psikolog var, vede yazdıklarımıza cevap verecek zannediyordum.onun için üye oldum .ama şimdi bu siteden ayrılmak istiyorum fakat beceremiyorum bana yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor kayıtımı silmem için. teşekkür ederim.

'Davut

'Davut

Üye
Admine pm atmanız lazım "üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum" derseniz yeter...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ilginize çok teşekkür ederim .yazdıklarınız çok dogru sagolun tekrar tşk ederim.

--------------- Ekleme ---------------

davutcugum... ben bu sitede bir psikolog var, vede yazdıklarımıza cevap verecek zannediyordum.onun için üye oldum .ama şimdi bu siteden ayrılmak istiyorum fakat beceremiyorum bana yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor kayıtımı silmem için. teşekkür ederim.
Hazır gelmişken kalın derim,sizin gibi olgun üyeler bizleri sevindirecektir,bizimkisi sadece meraktı af buyurun,
http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/
Buraya konu açarak geldiğinizden diğer üyeleri haberdar etmeniz tanışmanızı kolaylaştıracaktır.
Görüşmek üzere iyi forumlar

Aziz™

Üye
geldiği gibi gitmesi:hmmm
af buyrun ama ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt