içimde kalmasın :D

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
içimde kalmasın :D
http://www.maxicep.com/ramazan-ozel...ki-oruc-mu-gerekir-14-819604.html#post6297881

#135 bombayı atıp gitmişsiniz konu kilitlenmiş söylemesem içimde kalır.
Bu konuşmalar tam anlamıyla bayağılık, yüzeysellik, cahillik. Güya düşünüp sorguladığınızı söylüyorsunuz ama hiç düşündüğünüz yok madem objektifsiniz gerçekten araştırıyorsunuz, düşünüyorsunuz oturun okuyun. Neyin ne olduğunu anlarsınız. Kulaktan dolma laflar. İşte mecbur değiliz güya ama ucunda tehdit var. Böyle biri çıkıp konuştu mu da hep açıklamak zorunda hissediyorum, anlamıyorsunuz. Hep işler sarpasarıyor, daha birinizin bir halt anladığını görmedim. Ordan burdan duyduğunuzla lisede popüler olma çabalarınızla, küfürlerle, küçük ergen hesapları... Ya da büyük ama kafası küçük kalanlar... Uzun lafın kısası... Dediğiniz gibi "Göreceğiz."

Şimdi burdan da bir sürü tartışma çıkacak, içimde kalsa rahat edemem kusura bakmayın sayın admin ve modaratörler kilitleyebilirsiniz.

codblackops2

codblackops2

Üye
katilmakla beraber son cumlelerinede daha fazla katılıyorum

- - - Eklendi - - -

sondaki edit haric :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
-Emre

-Emre

Üye
bence de sayin admin ve modlar artik kilitleyebilirsiniz :p

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ben unutmuşum la bu konuyu :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
unutmayalim, unutturmayalim :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
tamam :D@İsmail unutma, unutturma.Ayrıca o zaman yazmamışım, şimdi yazayım.
Ey gafiller, oruç yalnız fakiri anlamak için değildir, belki en basit özelliğidir bu. Oruç kendini anlamaktır, amacı anlamaktır, düşmanı kavramaktır, Rahman'ı anlamaktır.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
bu arada konuyu okumadim daha :/isim bitince buraya gelip bakicam konuya :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
tamam :D@İsmail unutma, unutturma.Ayrıca o zaman yazmamışım, şimdi yazayım.
Ey gafiller, oruç yalnız fakiri anlamak için değildir, belki en basit özelliğidir bu. Oruç kendini anlamaktır, amacı anlamaktır, düşmanı kavramaktır, Rahman'ı anlamaktır.
ben onlarla muhatap olmuyorum genelde kardeşim :) (onlarla dediğim tartıştıklarınız)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
:zzz:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye