Ice Cream Sandwich Yüklenmeli midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Ice Cream Sandwich Yüklenmeli midir?
Merhaba arkadaşlar. SE Neo V'ye sahibim ve Ice Cream Sandwich yüklemek istiyorum. Fakat internette okuduğum bilgilerin bazıları iyi derken bazıları da kötü diyor Ice Cream Sandwich için . Sizce Ice Cream Sandwich yüklemeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ben kullanmadım ancak en onemli artısı gpu yu verimli kullanması sanırım; eger bu ozellik senin icin onem arzediyorsa yukle

place3461

place3461

Üye
sırf telefon biraz daha hızlı olsun diye yüklemek mantıksızca olur çünkü kurulduğunda çoğu programı çalışmıyor

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda benim için önemli olan tek şey şarjın ve RAM'in optimize edilmiş olması.

oleytoo

oleytoo

Üye
ram i en fazla 170 e falan çıkartabiliyon kesinlikle yükleme belki ilerde düzeltmeler olursa yüklersin

restless16

restless16

Üye
bazı programları çalıştırmaması isabet oldu fazlalıklardan kurtuldum.
bana kalırsa yüklemelisin,nedenlerini söylemiş arkadaşlar zaten.

oleytoo

oleytoo

Üye

170 mi one yaw :D benim ram boşta 220 den aşagıya inmiyor :D

+1
Valla bilmiyom 2.3 te benimde sürekli o civardaydı ama sony stabilleştirememiş ics yi telefonlarda kasmalar olmaya başladı telefonda

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyom 2.3 te benimde sürekli o civardaydı ama sony stabilleştirememiş ics yi telefonlarda kasmalar olmaya başladı telefonda
Evet menü geçişlerinde kasma varmış diyorlar.

KELGER

KELGER

Üye
wildfire s ye bu temayı nasıl yüklerim

geceler77

geceler77

Üye
arkadaslar ben 4.0.4 yukletim telefon hızlı ama sadece bır sorun olarak sadece data servisi bazen işlem yapmıyor bilginize ...

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Data servisi değilde Wi-Fi sorun çıkarıyormuş kesilmeler filan .

geceler77

geceler77

Üye
evet arkadaslar data servisi hallettimm şimdi sorunsuz olarak ıce cream sandwich 4-0-4

yasinzz

Üye
sandviç arası dondurmayı yükleme derim orjinali daha güzel :D:nono:

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah . Kusura bakmayın yazılılardan dolayı dönemedim de şimdi 4.0.4 geldi az önce bağladım bilgisayara telefonu. Yükleyen varsa görüşlerinizi alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt