İbretlik bir resim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
İbretlik bir resim...

bazı arkadaşlar (özellikle sigara içenler) hade be sende diyebilirler ama bu bir gerçek..Kiralık katil tutmak gibi birşey bu sigara işi.Al kardeşim şu parayı ve beni milim milim oldur...yazık cok yazık

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
güzel benzetme!! ;)

delimakina

Üye
pardon ama tamami ile saçma ben sigara içmem sporcuyum lakin böyle reklamlarla daha çok özendirilir zaten içen adamda yararlı birşey olmadığını biliyor içicide bunun farkında böyle biryerlere varılamaz bence

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
pardon ama tamami ile saçma ben sigara içmem sporcuyum lakin böyle reklamlarla daha çok özendirilir zaten içen adamda yararlı birşey olmadığını biliyor içicide bunun farkında böyle biryerlere varılamaz bence

Sigara içen bir kişinin KEFENE sarılmış olarak gösterilen bir resmi ne kadar özendirici olur bunu anlamak için aklı selimle düşünmek gerekir diye düşünüyorum..TV lerde olduğu gibi örnek alınan insanların sigara içmeleri dediğin gibi özendimekten başka birşey deil fakat bu o dediğin kategoriye katiyyen girmiyor...

LÜTFEN DAHA BERRAK DÜŞÜNCELERE SAHİP OLALIM

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sigara gibi iğrenç ve kendilerini zehirleyen bişeyi nasıl içiyolar anlamıyorum bide kendilerini zehirledikleri yetmiyomuş gibi yanındakileride zehirliyolar..... :vur :vur :vur

thebora

Üye
:(:(:(

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
sen somurt somurt bıraktırdık o kadar çene doktuk
yina başladın :oku

thebora

Üye
Ne sölesen haklısın valla bu konuda:(

jöly

Üye
evet sigara zararlı ama bile bile içiyoruz :(

irun

irun

Üye
sigara kesinlikle kötü bişey tamam da, bu resmin mantığı yanlış..
sigara karşıtı bir propagandaya hizmet edecekse, yanlızca sigara içenlerin başına gelebilecek bişeyi resmetmesi gerekirdi..
ama bu haliyle sorarlar adama; sigara içenler öldüde, su içen ölmedi mi? :cool

kese

kese

Üye
bile bile lades bizimkisi...

turgay89

turgay89

Üye
bence bu saatten sonra sigara zararlıdır soyledir boyledir diyerek sigara icilmesi engellenemez bu anca icen kisilerin bilgilenmesiyle olur:good:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
daha ne kadar bilgilenilebilir ki? içnde kaç çeşit kanseorjen madde olduğunu,
zift bile olduğunu bilmeyen yokki...

:::burak:::

:::burak:::

Üye
Sigara içen bir kişinin KEFENE sarılmış olarak gösterilen bir resmi ne kadar özendirici olur bunu anlamak için aklı selimle düşünmek gerekir diye düşünüyorum..TV lerde olduğu gibi örnek alınan insanların sigara içmeleri dediğin gibi özendimekten başka birşey deil fakat bu o dediğin kategoriye katiyyen girmiyor...

LÜTFEN DAHA BERRAK DÜŞÜNCELERE SAHİP OLALIM

katılıyorum:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
:(:(:(

mservank

mservank

Üye
evet çok zararlı hatta pasif içicilerin daha da zarar gördüklerini söylüyorlar ayrıcca içinde asfalt(zift), fare zehiri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt