''Ibrahimovic, Messi ve Ronaldo kadar iyi''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
''Ibrahimovic, Messi ve Ronaldo kadar iyi''
Serie A'da Juventus'un önünde liderliğini sürdüren Milan'ın teknik direktörü Massimiliano Allegri, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in Messi ve Ronaldo ile birlikte dünyanın en iyi üç oyuncusundan birisi olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'le 4-0 biten ilk maçın rövanşı öncesi basın toplantısı düzenleyen Allegri, ''Bizim için kolay bir maç olacağı düşünülüyor. Ancak biz kesinlikle böyle düşünmüyoruz. Rakibiniz Arsenal ve deplasmanda oynuyorsanız çok dikkatli olmalısınız.'' diyerek maçı ciddiye aldıklarını ifade etti.

Bir üst tura çıkmak için harika bir fırsata sahip olduklarını dile getiren Allegri, Zlatan Ibrahimovic için de, ''Ibrahimovic bu sezonki performansını devam ettirir ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmamıza yardımcı olursa Ballon D'or'u kazanmaması için bir sebep göremiyorum. Bana göre Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede. Onun tek eksiği takımıyla Avrupa'da başarı kazanamaması.'' diyerek önemli olanın takım başarısı olduğu ve ancak bunun sayesinde Ibrahimovic'in yılın oyuncusu seçilebileceğini vurguladı.

Mücadele ettikleri tüm kupalara talip olduklarını ve Milan'ın kupa kazanma kültürüne sahip olan bir kulüp olduğunu hatırlatan Allegri, rakibi Arsenal'le ilgili de açıklamalarda bulundu.

Önemli maç öncesi The Sun'a demeç veren genç teknik adam, ''Bana göre Şampiyonlar Ligi büyük oyuncularla kazanılır. Tabi ki iyi takım olmak çok önemli. Ancak küçük detayların kazananı belirlediği bu mücadelede, büyük oyuncular devreye girer ve kupayı getirir.'' dedi ve Arsenal'in iyi bir takım olmasına rağmen büyük oyunculara sahip olmadığı sürece başarılı olamayacağını söyledi.

Allegri yönetiminde harika bir sezon geçiren Milan, deplasmanda Arsenal'le Salı günü TSİ 21.45'te 4-0 kazandıkları ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek.
kaynak : goal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt