İbrahim Üzülmez'dan bomba açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İbrahim Üzülmez'dan bomba açıklamalar
Beşiktaş'ta yönetim tarafından fesh edilen İbrahim Üzülmez, Schuster'in arkasından neler dedi, teklif alıyor mu, Tayfur Havutçu başarılı olur mu, en çok neye kırıldı sorularına yanıt verdi, bomba sözler sarfetti.










Beşiktaş'ın 100.yıl şampiyonluk kadrosunda yer alan ve 11 yıl kaptanlık yapan ancak geçtiğimiz ay takım arkadaşı İbrahim Toraman ile kavga ettiği gerekçesi ile sözleşmesi yönetim tarafından fesh edilen İbrahim Üzülmez, her Çarşamba Beşiktaş'ın nabzını yakından tutan "Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor" programına katılarak bugüne kadar hiçbir yerde söylemediklerini söyledi.
İşte İbrahim Üzülmez'in çarpıcı açıklamaları;

"Rıza Çalımbay ile Yeniden Çalışmak İsterim"
Şu an fiziki olarak futbol oynayabilecek durumdayım. Üstelik benim olduğum bölge Türk futbolunda çoğu takımın eksik olduğu bölge. Bu anlamda gideceğim takımda tecrübemle başarılı olabileceğimi hissediyorum. Menajerime yurtdışı olsun yurt içi olsun ciddi teklifler geliyor. Sezon sonu ailemle oturup kararımı vereceğim. Bu arada Rıza Çalımbay hocam ile çalışmıştım hakkımda yaptığı açıklamalar beni çok gururlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum zamana bırakmakta fayda var ama Rıza hocam ile yeniden çalışmayı isterim
"Başkan Demirören'in Üzerimde Emeği Büyüktür"
Öncelikle şuna açıklık getirmek istiyorum, basın toplantısına aslında tek çıkacaktım ancak başkanımızın yeri bende ayrı olduğu için "seninle birlikte orada olmak istiyorum, seni onurlandırarak jest yapacağım" deyince kendisini kıramadım bu anlamda mecburen kameralar karşısına birlikte çıktık herkesin bunu doğru bilmesini istiyorum. Gaziantepspor'dan alınmamda büyük pay sahibiydi yani transferimde çok büyük emeği vardır hakkını asla yiyemem.
"Ben Olayda Suçluyum Ama Sadece Ben Değil"
Normal hayatta olduğu gibi futbol yaşamında da kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Herkes profesyonellik gereği ekmek parası için mücadele eder işini yapar. Bu konuyu son kez konuşuyorum ve programın aracılığı ile nokta koymak istiyorum. Ben asla kinci bir insan değilim 2 sen önce yaşadığımız olay barışma sonrası tatlıya bağlanmıştı yani geriye dönmek yerine yaşandı ve bitti demek daha doğru bir yanıt olur düşüncesindeyim. Bu kulübe yıllarca hizmet verdim kaptanlık yaptım ön yargılı olmak istemiyorum ama çok iyi bilinsin ki ben suçluyum suçlu değilim demiyorum ama benim kadar karşı tarafta suçludur.
"Sözleşme Feshi TFF'ye gitti, Jübilem İmkansızlaştı"
Başkanımız sağ olsun bana jübile teklif etti sezonun sonuna doğru İnönü stadında oynanacak Eskişehirspor maçında sahaya çıkarak veda edebileceğim teklifini sundu. Ancak bu ihtimal sözleşme feshinin federasyona sunulması ile imkansız hale geldi. Halbu ki ben onlara 11 yılın hatırına 'sezon sonuna kadar kadro dışı bırakın sonra konuşalım' ricasında bulunmuştum, dinlemediler. Keşke 2-3 gün düşündükten sonra mantıklı bir karar alabilselerdi bu kadar seri bir karar çıkmasına gerek yoktu. Ayrıca 1 aydır federasyona yollamadıkları sözleşme feshini neden Schuster'in istifasını verdiği an sonrası acilen yolladılar anlamış değilim inanın beni ilk gönderdikleri andan çok, bu an daha çok üzdü ve kırdı. Sağlık olsun ne diyelim...
"Ölene Kadar Beşiktaşlı Kalacağım"
Ben bu camiaya büyük sevgi ile geldim ve 11 sene bu sevgi ile oynadım. Benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu herkes çok iyi bilir. Ölene kadar Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez olarak yani Deli İbrahim olarak kalacağım. Barcelona ve Chelsea gibi dünyanın dev takımlarını devirirken o kadrodaydım, 100.yıl şampiyonluğunda tarihi kadrodaydım bunlar benim için büyük gurur anlarıdır. Futbolcu olarak bir daha o formayı giyemeyecek olsam da bir gün yollarımız mutlaka yine Beşiktaş arması ile birleşecek.
"Başarısızlık; Takım Oyunu, Yıldız Oyununa Seçilince Ortaya Çıktı"
Tabii ki yetenekli ve kaliteli oyuncuların takımda olmaları çok güzel. Sezon başında Guti ve Quaresma gibi yıldız isimler takıma geldiğinde her şeyin güzel olacağını düşünüyorduk. Hele hele ikinci yarı Almeida, Simao ve Fernandes'in gelişleri ile daha da güçlendik ve favori durumundaydık. İkinci yarı rakiplerimizi yakalar hatta farklı şekilde şampiyon oluruz düşüncesindeydik. Ancak evde ki hesap çarşıya uymadı misali bir anda geriledik bu durum herkes gibi bizleri de çok şaşırttı. Türkiye liglerinin en alternatifli ve güçlü kadrosuna sahip olmamıza rağmen, bazı isimler ortak futbol yerine bencil futbolu tercih edince, takım oyununu oynamayı başaramayınca başarısız tablo ortaya çıktı ve maalesef son 30 yılın en kötü Beşiktaş'ı durumuna düştük.
"Tayfur Hoca, Başarısı ile Schuster'in İstifasını Doğrulayacak"
Takım oyununu oynatamayan, disiplinli oyunu takıma aşılayamayan, başarıyı uzun vadede arayan Schuster hoca istifası ile doğruyu yaptı düşüncesindeyim. Futbolculuk yaşantısında olduğu gibi Antrenörlük hayatında da kişiliğini asla bozmayan futbol birikimini tecrübeli teknik adamlarla pekiştiren Tayfur hoca'nın kalan haftalarda başarı sağlayacağını ve Türkiye kupasını kaldırarak Avrupa yolunu açacağını düşünüyorum. Herkes şunu çok net görecek ki takımı maça çok iyi motive edecek, Beşiktaş'ı süper oynatacak ve Schuster'in istifasının ne kadar doğru bir karar olduğunu herkese ispatlayacak yürekten inanıyorum.
"Ferrari ve Sivok, Kırmızı Kart Gördükleri İçin Asılmamalı"
Fenerbahçe derbisi sonrası Ferrari, Trabzonspor maçı sonrası da Sivok yerden yere vuruldu. Gördükleri kırmızı karttan dolayı takıma ihanet ettikleri yazıldı, çizildi. Ama ben ikisini yakından tanıyan bir isim olarak kesinlikle art niyetli olduklarını düşünmüyorum.
İkisi de çok iyi profesyonel işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Sadece üzerlerinde ki baskı onları gereksiz kart görmeye itti düşüncesindeyim. Olmamalı ama saha içi atmosferinde kartlar olabiliyor doğal karşılamak lazım hemen kırmızı kart gördüler diye asmamalıyız.
" Beşiktaş Taraftarının 'DELİ'siyim"
Beşiktaş taraftarının yeri kalbimde asla dolmayacak bir yere sahiptir. Çok büyük bir kitle ile dünyanın sayılı seyircileri arasına girmeyi başardılar. Ara ara kötü anılarımızda olsa benim ruhumu çok iyi bildikleri için bana Deli lakabını taktılar. Bende her maç ruhum ile mücadele ettim hep iyi niyetimle terimin son damlasına kadar takımım için savaştım. Onları çok seviyorum ve çok özleyeceğim bir gün İnönü stadında onlarla yeniden buluşacağıma inanıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt