İbrahim Toraman Kaptanlığı Guti'ye Ben Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İbrahim Toraman Kaptanlığı Guti'ye Ben Verdim
Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Toraman, Siyah-Beyazlı ekipteki kaptanlık polemiğine son verdi. TRT 3'te katıldığı Futbol Ateşi programında Guti'nin kaptan olması yönünde görüş bildirdiğini belirten Toraman, milli formayı takımlarında oynayanların giymesi gerektiğini savundu.

Beşiktaş'ın deneyimli savunma oyuncusu İbrahim Toraman, TRT 3' te katıldığı Futbol Ateşi programında Siyah-Beyazlı ekipteki kaptanlık olayına açıklık getirdi. Takım kaptanının Guti olmasını kendisinin istediğini belirten Toraman, "İbrahim Üzülmez ile yaşadığımız olay sonrası benim kaptan olmam gündeme geldi. Ancak ben bunu istemedim. Takımın en tecrübeli ve kariyerli oyuncusu olan Guti'nin kaptan olması gerektiğini söyledim. Önemli olan , takım içinde ne kadar süre bulunduğunuz ve takıma yaptığınız katkı. Zaten takımın en eskilerinden biriyim ve saha içinde o misyonumuz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta forma bulduğu müddetçe sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını vurgulayan Toraman, "Ben her bölgede iyi oynadığımı düşünüyorum. Sağ bekte oynayan biri benden daha fazla ne yapabilir ki? Ben pozitif işler yapıyorum. Diğer takımlarda 3 mevkide oynayanların yaptığı olumlu gözüküyor, övgü alıyor. Ben orta saha ve defansın sağında oynuyorum diye eleştiriliyorum. Farklı bölgelerde oynamak takım için de pozitif bir olay." değerlendirmesini yaptı.

Son dönemde Milli Takım'a seçilmeyişiyle ilgili de düşüncelerini aktaran tecrübeli oyuncu şunları söyledi: "Kendi takımında oynamayan isimler Milli Takım'a çağrılıyor. Fatih hoca ilk geldiği dönemde en az 8-10 maç oynadım. Daha sonra karşılıklı bazı sorunlar yaşandı. Hiddink'in bana karşı görüşleri de çok olumluydu. Sorunlar uzatılmamalıydı. Ben Milli Takım'ın havasını biliyorum. Önemli maçlar oynadım. Oradaki performansımı biliyorum. İki taraf içinde birtakım anlaşmazlık olabilir. Fakat insana önyargılı yaklaşmamak lazım." Türk savunma oyuncularının en önemli sorununun işlerini severek yapmaması olduğuna değinen Toraman sözlerini şöyle tamamladı: "En önemli problem severek savunma yapılmaması. Herkes gol atmayı istiyor fakat kimse isteyerek savunma yapmıyor."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
445
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
314
Doğuş Pertez
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
259
@Safak
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR


Üst Alt