İbrahim Tatlıses küçük hemşerisine sahip çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
İbrahim Tatlıses küçük hemşerisine sahip çıktı
Şanlıurfa'da bir silahlı kavgada kurşunların hedefi olan 9 yaşındaki Yusuf'a ünlü sanatçı destek çıktı.

Şanlıurfa'da, 5 gün önce Ulubatlı Mahallesi'nde "Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği" Başkanı Ahmet A., ile üyeleri arasında destekleme primi yüzünden çıkan tartışmada 20 kişilik iki grup pompalı tüfeklerle sokak ortasında birbirlerine ateş açmıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü silahlı kavgada belediyeye ait halk otobüsü ise çatışmanın ortasında kalmıştı. İçinde kadın ve çocukların bulunduğu otobüste pompalı tüfeklerden açılan ateş sonucu Kuran Kursu'ndan dönen 9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, yolculardan Ali M., İbrahim Halil A., Zeliha D.'nin, yaralanması üzerine otobüste dehşet dolu dakikalar yaşanmıştı. Başından ve kolundan saçmalarla yaralanan Yusuf Kerem Demirel, halk otobüsü şoförü Hüseyin Karagöz tarafından hastaneye götürülmüştü.

OLAYI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

Türkiye'yi sarsan olayı televizyon ekranlarından izleyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yoğun bakım ünitesinde ölüm-kalım mücadelesini veren hemşerisi küçük Yusuf Kerem Demirel'in babası İbrahim Halil Demirel'i cep telefonuyla arayarak "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Küçük Yusuf'un sağlık durumu hakkında babasından ve doktorlarından bilgi alan Tatlıses, yaşadığı olayla benzer kaderi yaşayan Yusuf'un tedavisini üstlenerek, İstanbul'da gelitirlemisi için özel doktorlarına talimat verdiği öğrenildi.
DREJ ALİ'DEN DE DESTEK GELDİ

Akşam (dün) saat 21.30 sıralarında Yusuf Kerem Demirel, özel ambulans uçakla İstanbul'a götürüldü. Yusuf için seferber olan bir başka isim ise Drej Ali lakaplı Ali Yasak oldu. Yasak'ta Yusuf'un babasını arayarak, ellerinden gelen bütün imkanları sunmaya hazır olduklarını ilettiği bildirildi. Tatlıses ve Ali Yasak'tan destek aldıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Elektronik Mühendisi İbrahim Halil Demirel, herkesin duasını ihtiyacı olduğunu söyledi.
VALİDEN ZİYARET

İbrahim Tatlıses'in yaşadığı suikast olayına benzer şekilde kulağının arkasında yaralanan ve birden başı öne eğilerek düşen küçük Yusuf Kerem Demirel'i Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ziyaret etti. Doktorlardan bilgi alarak Demirel ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güvenç, "Çocuğumuzun durumu ciddi. Hayati tehlikesi halen devam ediyor. Bizlerde sürekli gelişmeleri takip ediyoruz. Bu olayda maalesef saçmalar beyinde dağıldığı için tedavisi çok zor oluyor. Vücudun en hassas bölgesi olan beyinde tansiyon 50'ye kadar çıkıyor. Doktorlar sürekli hastamızı ilaçlarla ayakta tutmaya çalışıyor. Yusuf'u akşam özel ambulans uçakla İstanbul'a göndereceğiz. Şu an onun hazırlığı devam ediyor. Buradan ailesine geçmiş olsun diliyorum. Umarım pırıl pırıl, bir günahı suçu olmayan bu evladımız eski sağlığına kavuşur" dedi.
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Tam bir sokak dehşeti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
408
yavuzkaraca
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
887
Haydar


Üst Alt