İbrahim Akın : "Psikolojik baskı nedeniyle suçu kabul ettim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
İbrahim Akın : "Psikolojik baskı nedeniyle suçu kabul ettim"
Şike soruşturması kapsamsında tutuklanan futbolcu İbrahim Akın, yaptığı yazılı açıklamada, "Savcılıkta uygulanan psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul etmiş bulunmaktayım" dedi.

Şike soruşturması kapsamsında tutuklanan futbolcu İbrahim Akın, avukatı Hakkı Kurtuluş aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Basında yer alan 'Şikeyi İbrahim Akın itiraf etti' şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldığını ifade eden İbrahim Akın açıklamasında, “Savcılık sorgum esnasında soruşturma savcısı Mehmet Berk’in şike olayını itiraf etmem halinde tutuklanmayacağım yönündeki beyanları ve uygulamış olduğu psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul etmiş bulunmaktayım. Emniyette vermiş olduğum ifadede açıkça reddettiğim hususların savcılıkta kabul edilmiş olmasını temel sebebi bahsetmiş olduğum psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili itirazlarımı ve savunmamı yargılama aşamasında yapacağımı ve gerçek dışı iddiaların tamamını reddettiğimi saygılarımla kamuoyunun bilgilerine sunarım" ifadelerini kullandı.

NOT : SAVCI BEY CEVAP VER , CEVAP ...!

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

arslansem

arslansem

Üye
:kop: Çok fazla yabancı film izlemiş bu adam :kop: suçunu itiraf et serbest kal dedi öyle mi?Bırakın ya :kop: imam da ortaya çıktı ona ne diyeceksin İbrahim :d:

61semih

61semih

Üye
çocukmu kandırıyorsunuz yapmadıgın bırsucu serbest bırakılacaksın dıye kım kabul eder yazık..acınacak hali var kımbılır belkıde bırılerı tehtıt etmıs ve ıfadesını değiştirmek zorunda kalmıştır.

greenmile

greenmile

Üye
sen içeri hiç girmedin galiba bi gir de şöyle neler oluyor gör

61semih

61semih

Üye
sen içeri hiç girmedin galiba bi gir de şöyle neler oluyor gör

evet girmedım tamam her tutuklu yargılanan sucludur demıyorum fakat yapmadıgım bır sucu hangı aklıbasında kısı ıfade eder.ıstedıgı kadar baskı yapsınlar adamların ısı bu.savcı sezdıyse yaptıgını ıtıraf ettırmeye çalısır değilmi.ıbrahım akına ıskencemı etııler tehtıtmı ettıler aılesıyle de kabul ettı yapmayın allah aşkına.bır ınsan gerekırse susma hakkını kullanır cok baskı gorurse yapmadıgı bır sucu kımse kabul etmez.kimi kandırıyorlar

y n s c n

y n s c n

Üye
evet kesinlikle öyledir he töbe töbe :D inanan arkadşlar var mı bu olaya?

greenmile

greenmile

Üye
içerde yapılan baskıları anlamak zordur adam derki şunu kabul et seni bırakacağız, yalan yere bile kabullendirirler insana.İnsanın dayanma gücüyle alakalı bunlar

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
61semih

61semih

Üye
içerde yapılan baskıları anlamak zordur adam derki şunu kabul et seni bırakacağız, yalan yere bile kabullendirirler insana.İnsanın dayanma gücüyle alakalı bunlar
ozman neymiş yemıyosa bulaşmıyacaksın boyle işlere

Masha

Masha

Üye
Bu adam her pisliği yapmıştır at almasından belli oldu zaten :) millet para verir BJK at veriyo anlamadım gitti :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ortada at falan yok ya
hanı nerde
sadece laf var
at nerde Allah askına kesıp yedıler mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt