İbra Resmen PSG'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
İbra Resmen PSG'de
Paris Saint Germain, çarpıcı transferlerin altına imza atmaya devam ediyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fransız ekibi, Lavezzi ve Thiago Silva'nın ardından, Zlatan Ibrahimoviç'i de kadrosuna kattı.




aris Saint Germain, çarpıcı transferlerin altına imza atmaya devam ediyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fransız ekibi, Lavezzi ve Thiago Silva'nın ardından, Zlatan Ibrahimoviç'i de kadrosuna kattı.
Paris Saint Germain, Zlatan Ibrahimoviç transferinde mutlu sona ulaştı. Fransız ekibi, Thiago Silva ve Ibrahimoviç için Milan'a 65 milyon euro'luk bir teklif yapmıştı. Milan'ın teklifi kabul etmesinin ardından, Thiago Silva, fransız ekibiyle resmen sözleşme imzaladı.
Ibrahimoviç ile kişisel şartları konusundaki pazarlıklar zorlu geçti. Ancak Paris Saint Germain yönetimi, sonunda ünlü golcüyü de ikna etmeyi başardı. İbrahimoviç, 3 yıllık sözleşmenin altına imza atmayı kabul etti.
Ibrahimoviç'in ne kadar kazanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Bununla birlikte Fransız basını, 30 yaşındaki golcünün yıllık 13 milyon euro karşılığında forma giyeceğini yazıyor.
Ibrahimoviç'in menajeri, "Zlatan çok heyecanlı. Çünkü büyük hedefleri olan önemli bir takımda forma giyeceğinin farkında" diye konuştu.
Paris Saint Germain Sportif Direktörü Leonardo da, çok önemli bir transfer yaptıklarını vurguladı. Ibrahimoviç'e övgüler yağdıran Leonardo, "Paris Saint Germain için büyük bir yıl. Ibrahimoviç gibi bir oyuncunun Paris'e gelmesi gerçekten çok büyük bir olay. Çünkü bu oyuncu herşeyi değiştirebilir" ifadelerini kullandı.
Ibrahimoviç, geçen sezon Milan formasıyla attığı 28 golle, Serie A'nın gol kralı olmuştu. Paris Saint Germain, Thiago Silva ve Ibrahimoviç'ten önce, Napoli'nin golcüsü Lavezzi ve Pescara'nın orta saha oyuncusu Marco Verratti'yi de kadrosuna katmıştı.


_______________________________


Ve bugün söylediği söz:

"Fransız futbolu hakkında çok bilgim yok ancak onlar Ibrahimovic'in kim olduğunu çok iyi biliyor."
 
BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
PSG 10 numara transferler yapmış gerçekten iyi işler başaracaktır bu kadroyla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt