Ibra PSG'ye gitmek için can atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ibra PSG'ye gitmek için can atıyor
Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic, takım arkadaşı Thiago Silva ile beraber Paris Saint Germain'e transfer olacağı için bir hayli mutlu.

Kulübün Katarlı sahipleri, Milan'a iki oyuncu için 70 milyon avroluk dev bir teklif sundular ve Silva'ya da çarşamba günü haftalık 250 bin avroluk bir sözleşme önerdiler.

Goal.com'un edindiği bilgiye göre Milan'ın 30 milyon avro karşılığında gözden çıkarttığı Ibrahimovic'in Milan'da mutsuz olduğu ve Parc des Princes'e gitmek için can attığı öğrenildi.

Uefa'nın finansal fairplay adı verilen mali kriterlerine uymak zorunda olan Milan, 2011 yılında kulübün 67.3 milyon avro zarar ettiğini açıklamıştı. Bu yüzden İtalyan devi, PSG'nin bu dev teklifini reddedemedi.

Goal.com'a açıklamalarda bulunan PSG'ye yakın bir kaynak, "Ibrahimovic, PSG'ye transfer olacağı çok mutlu. Menajeri ise onun kariyerindeki son büyük transferini yapmak için çalışıyor." şeklinde konuştu.

PSG, Real Madrid'in Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain ile de ilgillenmiş ancak Higuain bu transfere sıcak bakmayınca ibre Ibrahimovic'e dönmüştü.

Geçtiğimiz sezon 32 Serie A karşılaşmasında 28 gol kaydeden Ibrahimovic, daha önce Ajax, Juventus, Inter ve Barcelona formaları giymişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
302
Haydar
Amaru Shady
Cevap
1
Görüntüleme
558
BehzatÇ.
Onur Saka
Cevap
1
Görüntüleme
326


Üst Alt