ibb ceptrafik uglaması buyrun indirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
ibb ceptrafik uglaması buyrun indirin
evet arkadaşlar buyrun ibb cep trafik uygulaması indirin sorunuz olursa ben hep buradayım yardımcı olurum

Not: Bu uygulamayı yanlızca Turkcell dağıtıyor, ve Turkcell ücretsiz sunuyor....

dıger oparator kullanıcıları ınternet paketlerı varsa bu uygulamadan yararlanabılıyolar ben vodafone kullanıcısıyım ve sınırsız netım var ve kullanıyorum

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: volkan1497 ve Burak

Tuba

Tuba

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Burak
cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
bu notu sanırım siz yazdınız nur hanım turkcell ucretsız sunuyo evet cunku o uygulamadan ınternet baglantı ucretı almıyo yanlız dıger oparator kullanıcıları ınternet paketlerı varsa bu uygulamadan yararlanabılıyolar ben vodafone kullanıcısıyım ve sınırsız netım var ve kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
bu notu sanırım siz yazdınız nur hanım turkcell ucretsız sunuyo evet cunku o uygulamadan ınternet baglantı ucretı almıyo yanlız dıger oparator kullanıcıları ınternet paketlerı varsa bu uygulamadan yararlanabılıyolar ben vodafone kullanıcısıyım ve sınırsız netım var ve kullanıyorum

diğer bölümdede bir bilgilendirme geçtim konu ile ilgili mesajınız editlendi
teşekkürler iyi forumlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak

yalnizmm

Üye
bende kullanıyorum canlı görüntü 2 saniye oda ileri geri yapıyor genede teşekkürler

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardes ama uygulama ona ızın verıyo canlı goruntuyu bırebır vermıyolar guvenlık acısından 2 sn bır yenılenıyo

hotbord_34

Üye
ben denedim program hata veriyor aveadan genç paketim var

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt