cihan83
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu notu sanırım siz yazdınız nur hanım turkcell ucretsız sunuyo evet cunku o uygulamadan ınternet baglantı ucretı almıyo yanlız dıger oparator kullanıcıları ınternet paketlerı varsa bu uygulamadan yararlanabılıyolar ben vodafone kullanıcısıyım ve sınırsız netım var ve kullanıyorum
evet ben editledim ki uyarı bu şekilde geldi bize eğer ki tam tersini söylüyorsunuz mesajı düzenle butonunu kullanarak sizde editleyebilirsiniz....Doğru olan şekilde ...
kimseyi yanıltmak istemedik konuya bu şekilde not düştüm eğer hata var ise siz düzenleyin lütfen
iki ayrı bölümdeki konuya not olarak editlemiştim bilginize konu için tekrar teşekkürler yanlışlık için kusura bakmayın
bununla ilgili bir bilgim yok paylaşım yapan arkadaş bu şekilde belirtmiş....ben turkcell kullanıyorum internet paketimde yok.şimdi bu uygulamayı indirip herhangi bir veri ücreti ödemeden bedava kullanabilecek miyim.turkcell'in bugüne kadar ücretsiz günahını verdiğini görmedimde iyice anlamak için soruyorum.sonradan son pişmanlık fayda etmez çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?