iade hakki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Üründe fiziksel hasar varsa bu direk ayıplı üründür arızalıysa zaten firmanın değil servisin sorumluluğuna geçiyor ikisi farklı yani

• Beğen
Tepkiler: Dede

turkishield

turkishield

Üye
Memnun Kalmazsam Ürünü İade Edebilir Miyim?

Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur.
bu yazıyı incelersek durumdan çıkan sonuç: ürün tekrar satılabilir durumda olmalı
arkadaşımızında aldığı üründe herangi bi kırık çıkık yok anladığım kadarıyla sadece açmış denemiş ve memnun kalmamış
bu sebeple aldığı ürünü 30 gün içerisinde değiştirme hakkına sahip...iade konusunda direk iade edip parasını alamazsınız ama size iade çeki verirler..yani ya dengi bişey alacaksınız yada üzerine para ekleyip başka bişey alacaksınız..
özet olarak: değişim ve iade hakkınız tabii ki var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kutusu açılmış bir ürünü hangi müşteri alır?

turkishield

turkishield

Üye
Kutusu açılmış bir ürünü hangi müşteri alır?
kardeşim adam orda tekrar satılabilir olması gerek demiş..kutusu açılmış olabilir farketmez ki
kutusu açılmış malı tekrar kutuya koyup paketlese ruhun duyacak mı senin ?
tartışma uzamasın kardeşim yarın sen şunu bi teknosaya götür sonucuda bize bildir sana zahmet bende merak ettim açıkçası :oku

Uhops

Uhops

Üye
Bence değiştirir gibi hep pahalı ama satış sonrasını iyi görüyor ve pahalıya alıyor millet. :)

greenmile

greenmile

Üye
Kutusu faturası garanti belgesi vs hepsi ürün olarak geçer biri eksik olursa sıkıntı çıkma olasılığı yüksektir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her neyse inşallah senin dediğin gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: Dede
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
her seyi icinde ve hicbir sorunu yok.sadece maldan memnun kalmadim ve sadece disindaki ince naylonu yok.zaten onu yirtmadan da pakete ulasamazdim.yani tekrar satilabilir durumda.alo 175 tuketici hatiini aradim simdi sordum ve cevaplari soyle oldu : eger urunde fabrika cikisli bir hata yoksa iade/degisim yapma hakkiniz yok ancak firmayla uzlasmaya gidebilirsiniz dedi.yani degistirme hakkim yokmus.kendimi cok kaziklanmis hissediyorum :'(

maxirabit

maxirabit

Üye
Teknosada magzadan almistim,online falan degil. Birseyler soyluyorlardi ama orali bile olmadim. Urunu teknosaya geri getirdigimde 5 gun olmustu ve hasar yoktu,eksiksizdi. Ustunde ki jelatinleri sokmeden kullandim. İlk magzaya gittim iade edicem dedim,olmaz falan dediler ama sonra geriye aldim parasini. Yani birazda siz onlarin her dedigine inanmayin ve dişli birisi olun. Eli mahkum geri verir

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ama jelatini soktum ustundeki.sokmeden nasil acabilirdim ki?

maxirabit

maxirabit

Üye
Yanlis anladiniz herhalde,kutu jelatinlerini demiyorum ekran koruma jelatini vs onlardan bahsettim

turkishield

turkishield

Üye
kardeş sen bi teknosaya gitsene kaybedeceğin bişey yok neyi bekliyon anlamadım :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşımız gerekli cevabı aldığına göre konunun daha fazla uzamasına gerek kalmadığını düşünüyorum. Eğer aksini düşünüyorsan özelden ulaşmanı rica ediyorum. :tebessüm:

:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt