Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
yasamadim

kartal2378

kartal2378

Üye
boeffla stabil 7.3 cikmis arkadaslar

salih1478

Üye
Boefla kernel ayarlarından şarj akımı ayarını aç veya yoksay ibaresi var onu açmalısın
Hocam bulamadım onu. Çeşitli sekmesinde karaksız şarj gerilimini aldırma ve emniyet sınırı aldırma var bir tek şarj akımı ayarını aç veya kapa yok

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: morki05

salih1478

Üye
kablo degilse batarya yi degis,oda degilse sarj soketin sikintilidir,ama bence kablo olmasi lazim,3.bir kablo dene
Bence romdan kaynaklı bir sıkıntı her zaman şarj ettigim kablo ve batarya birden böyle oldu

kartal2378

kartal2378

Üye
Bence romdan kaynaklı bir sıkıntı her zaman şarj ettigim kablo ve batarya birden böyle oldu
bende oyle bir sorun hic olmadi,daha once de bu sorunu yasayan bu rom da gormedim,sabniyorum rom dan olsun

salih1478

Üye
Nasıl bir uyarı veriyor?
Samsung batarya veja şarj aleti orjinal olmadıgından şarj edilemiyor uyarısı veriyor aliexpress ten aldıgım bataryayı taktım şimdi şarj ediyor onda sıkıntı yok şimdilik heralde bataryadandı ama ilk defa böyle bir uyarı görüyorum

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Hayret ediyorum ben de çok rom denedim ilk defa böyle bir uyarı duydum

birpesimist38

birpesimist38

Üye
bu rom a blekota gibi son uygulamalari menü tuşuna şansımız var mi?
ziple vs...?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
İşte son aldığım antutu test sonucu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş ben bu romu denedim ancak telefon ısınma yaptı çok sebebi nedir acaba

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben bu romu denedim ancak telefon ısınma yaptı çok sebebi nedir acaba

ben de de zaman zaman oyunlar da ısınma yapıyor özellikle uzun süreli kullanımlarda . fakat boefla kernel 7.2 güncellemesinden sonra pek rastlamadım diyebilirim . ve özellikle kurduktan sonra boefla ayarlarını mutlaka yaparım.

not: ayrıca orj stock rom kullanırken de bunu yaşıyordum.
not : linke yeni eklediğiğm performan artırma uygulaması ile yukarda yazan sonucu aldım.

Üst Alt