Boefla kernel ayarlarından şarj akımı ayarını aç veya yoksay ibaresi var onu açmalısınBenim sorunumu yaşadınız mı sizde
Hocam bulamadım onu. Çeşitli sekmesinde karaksız şarj gerilimini aldırma ve emniyet sınırı aldırma var bir tek şarj akımı ayarını aç veya kapa yokBoefla kernel ayarlarından şarj akımı ayarını aç veya yoksay ibaresi var onu açmalısın
o zaten dedigiHocam bulamadım onu. Çeşitli sekmesinde karaksız şarj gerilimini aldırma ve emniyet sınırı aldırma var bir tek şarj akımı ayarını aç veya kapa yok
emniyet sınırını mı açayım diğerini mio zaten dedigi
ac ikisinide bisey olmazemniyet sınırını mı açayım diğerini mi
sorun yine aynı şarj olmuyor sürekli uyarı veriyor olurkenac ikisinide bisey olmaz
kablon bozuk,degistirirsen duzelir bencesorun yine aynı şarj olmuyor sürekli uyarı veriyor olurken
kablon bozuk,degistirirsen duzelir bence
kablo degilse batarya yi degis,oda degilse sarj soketin sikintilidir,ama bence kablo olmasi lazim,3.bir kablo deneiki kablo ile denedim ikiside aynı hatayı veriyor
Bence romdan kaynaklı bir sıkıntı her zaman şarj ettigim kablo ve batarya birden böyle oldukablo degilse batarya yi degis,oda degilse sarj soketin sikintilidir,ama bence kablo olmasi lazim,3.bir kablo dene
bende oyle bir sorun hic olmadi,daha once de bu sorunu yasayan bu rom da gormedim,sabniyorum rom dan olsunBence romdan kaynaklı bir sıkıntı her zaman şarj ettigim kablo ve batarya birden böyle oldu
Nasıl bir uyarı veriyor?sorun yine aynı şarj olmuyor sürekli uyarı veriyor olurken
Samsung batarya veja şarj aleti orjinal olmadıgından şarj edilemiyor uyarısı veriyor aliexpress ten aldıgım bataryayı taktım şimdi şarj ediyor onda sıkıntı yok şimdilik heralde bataryadandı ama ilk defa böyle bir uyarı görüyorumNasıl bir uyarı veriyor?
kardeş ben bu romu denedim ancak telefon ısınma yaptı çok sebebi nedir acaba