Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

esoni

Üye
Peki Suan Bunun Bi Cozumu Yokmu Yada Sarji Iyi Olan Bi rom
@aziz04 dn4 romdaki s finder ve quickConnect durum Cubugundan nasil kaldirabilirm

tomm

tomm

Üye
@aziz04 dn4 romdaki s finder ve quickConnect durum Cubugundan nasil kaldirabilirm
xposed nodülü olarak var kardeş
link bu bir bak istersen kardeşş

• Beğen
Tepkiler: morki05
birpesimist38

birpesimist38

Üye

bu konunun önceki sayfalarinda zip i var yükle direk kalkar ;) denedim sıkıntı yok.. no sfinder gibi bseydi dosya ismi bulamazsan google da ara

esoni

Üye
Beyler Yardım Edin com.system.patch diee bir uygulama var ve intenete bağlandığınmda kendiliğinden çuygulamalar indiriyor ana ekranda reklam gösteriyor lütfen yardım edin...
Bi türlü kaldıramadım şu uygulamayı
Lütfen YArdım Edin ???

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle uygulamalardan çalışmasını durdur sonra kaldırmayı denemelisin

esoni

Üye
morki05 durdur olmuyor yanı durdurma ve kaldırma gibi bi şansım yok yardı et Lütfen
Beyler
Rom dn4
bugün format attimm dedim
kamera hatasıı veriyor

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bu rom nasıl kastı ki ben uzun süredir kullanıyorum diğer note 4 romlarini da denedim en iyisi bu fakat gereksiz uygulamaları kaldırıp gerekli ayarları yapmak şart

esoni

Üye
@mtrhsts telefona format atıım sonra kamera hatası aldım nedeni nedir çözüm nedir

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Konu başında zip vardı onu flasliyorsun düzeliyor boffla kernel yükleyince de düzeliyordu galiba aziz04 hocam iyi bilir onun konusunda var çözümü

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuşmalarınıza dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: morki05
birpesimist38

birpesimist38

Üye
@mtrhs. Morki kartal bu romu mu kullanıyorsunuz?

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Teşekkürler

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
rom görünüm olarak süper ama multikasking performansı iğrenç buda ram sıkıntısından kaynaklanıyor.qs 4.4.2 kitkat ile bu rom arasında baya bir performans farkı var.ama tabi fark rahatsız edilecek gibi değil.

yani günlük kullanım için ideal romlardan bir tanesi fazla performans beklemeyen arkadaslara önerimdir.

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
rom görünüm olarak süper ama multikasking performansı iğrenç buda ram sıkıntısından kaynaklanıyor.qs 4.4.2 kitkat ile bu rom arasında baya bir performans farkı var.ama tabi fark rahatsız edilecek gibi değil.

yani günlük kullanım için ideal romlardan bir tanesi fazla performans beklemeyen arkadaslara önerimdir.

senden başka takip eden de yok herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
pro.engineer

pro.engineer

Üye
@morki05 konu için teşekkür ederim :alkis:thumbup:

salih1478

Üye
Kardeşim bir sorum var yaklaşık 1 aydır kullanıyordum bu romu fakat bugün bir sorun çıktı ve şarj edilmiyor samsung şarj aleti veya bataryası orjinal olmadıgından vs. diye bunu nasıl kaldırabilirim

kartal2378

kartal2378

Üye
halen bu romu kullaniyorum bende

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38 ve morki05

Üst Alt