kartal2378
Üye
philz recovery kullanmiyorsan olabilir,philz kur ve ordan dene bir deİşe yaramadı kardeş samsung yazısı geliyo öyle kalıyo hepsinde zaten ilk senin konudaki kerneli falan denemiştim en iyisi s5 romu kurmak![]()
philz recovery kullanmiyorsan olabilir,philz kur ve ordan dene bir deİşe yaramadı kardeş samsung yazısı geliyo öyle kalıyo hepsinde zaten ilk senin konudaki kerneli falan denemiştim en iyisi s5 romu kurmak![]()
Eski kernel sildin mi peki ?İşe yaramadı kardeş samsung yazısı geliyo öyle kalıyo hepsinde zaten ilk senin konudaki kerneli falan denemiştim en iyisi s5 romu kurmak![]()
Eski kernel sildin mi peki ?
Belki onun kalıntılarından kaynaklanıyordur
Tekrardan kurulum yapın kurulumdan önce megawipe yapınWifi baglantisi kurulmuyor ??
Modemi recovery den yukledim
Megawipe dosyası her yerde var!!!Megawipe dosyası nerde.
İkinci sorum,megawipe yaptığımda hafıza kartında ki verilere zarar gelmez değil mi.yani silinmeyecek?
Telefonu akşamdan içi çamaşır suyu sıcak suya koyacaksın [emoji6]; şaka bir yana wipe ve megawipe kurulum öncesi mutlaka yapılmalıtemiz kurulum nedir?
Linki varsa özelden yollarmısınstock yerine qs nun 4.4.2 sini at bin kat daha iyi