Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

yalniz bu en son fix bana hic iyi gelmedi,tavdiye etmiyorum bu fix i,kararlilik ve stabiliteyi bozuyor arkadaslar

bu perseolorenzo nun cikardigi performans fix inden bahsediyorum,kararsiz ve unstabil calismaya basladi telim,bende tekrar ustune romu wipesiz kurdum,duzeldi,bilmiyom belki bende sadece olmustur ama her seye atlamamak lazim oyle hemen

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın bende ilk üçgün çok iyi performans aldım sonra cortlatınca tekrardan normale döndüm . Bunu başka yaşayan olurmu diye geri çekmedim

bence kaldir morki,yani sende de olduysa demekki yaramaz bir fix,yinede sen bilirsin tabi

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha kalsın bunun la ilgili xda da fazla olumsuz yorum göremedim.

ok,fixi yapan arkadaslar yorum yapsin o zaman

boeffla 7.2 kullanıp config ayarları nasıl olacak

7.3 kullanırız tamam
config ayarları nasıl olucak onlarıda yazarsan sana zahmet
morki hoca ne der bilmiyorum ama bu config ayarlariyla oynamakta iyi degil gibi geliyor,yani lmk ayarlari falan varya,sadece zram yapilip birakilmali,tecrubelerim boyle benim

Tepkiler: morki05 ve birpesimist38

morki05

Üye
    Konu Sahibi
ben de dün 7.3 kurdum ve şimdilik sıkıntı yok bu sefer boefla ayarlarına dokunmadım .şu ana kadar sıkıntı yaşamadım

Tepkiler: kartal2378
en paylastigin son performans paketi official değil mi?yani rom yapimcisi mi paylasti? benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası..

edit:bir gün qs bir gün dn4 kuruyorum hastalık gibi bişe oldu

en paylastigin son performans paketi official değil mi?yani rom yapimcisi mi paylasti? benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası..
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyor

Tepkiler: morki05 ve birpesimist38
fix in geri donusu yok,o yuzden sana tavsiyem dn4 romu direk ustune flashla ,kurarken not wipe secenegi ile flashla,kaldigin yerden devam ediyosun,hicbirseyin kaybolmuyor,ve eski stabilite geri geliyor

teşekkürler su an qse gectim yarin geri dn4 e geçerim
temiz kurulum yapmayi tercih ediyorum son paketi kurmam bu kez. dn4 bse dikkatimi çekti ekran kapalıyken açtığınızda home veya power tuşla hafif bi dalgalanma oluyor mu?