Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

benim telefon da antutu testinde 29874 puan aldı nasıl

Tepkiler: morki05
yeni surummu cikmis arkadaslar,anlamadim

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım ve antutu sonucu aldım ve paylaştım

rom un final 13 Aralık konuda neden 31 aralık yazıyor?

Aziz04

Üye
perseolorenzo Sahalara dönmüş yine
En son agresifliği yüzünden Buldogs74ts tarafından kovulmuştu.

Tepkiler: morki05
iyileştirme paketi linki paylasabilecek varmim

28156 yeni antutu puanim arkadaslar,ama birseye sinir oluyorum,cihaz s3 degilde sm n900 falan diye gorunuyot,s3 yazsa daha iyi olurdu bence [emoji6]

ezezel

Üye
28156 yeni antutu puanim arkadaslar,ama birseye sinir oluyorum,cihaz s3 degilde sm n900 falan diye gorunuyot,s3 yazsa daha iyi olurdu bence [emoji6]
sm n900 note 3 oluyor o kadar puanı görünce telefonunun s3 olduğuna inanmıyo demek ki antutu

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Ben de de sm_n910c çıktı

Tepkiler: kartal2378
ama su anki rekorum bu arkadaslar,cpu 200-1600 pegasusq da,gpu boefla configden de frekans profili default seceneginde

az once blekota note 4 ude denedim. dn4 u zaten daha önce kullanmıştım.

ya arkadaş orta tuş gecikmesi bu kadar uzun olabilirmi ? son uygulamalarda zaten cihaz fena kasiyor.qs 4.4.2 ile arasında dağlar kadar fark var.

mesajlara,telefona,rehbere girerken zaten ayrı bir takılma donma animasyonlarda.

blekota note 4 ile arasında hiç bir şey yok. zaten hepsi birbirinden bir şey çalmış cihaz aynı yerlerde kasiyor ordan bile belli

ram kullanımı desen 620 den Aşağı düşmüyor. facebook aç ram oluyor sana 740 mb cihaz bu sefer davul gibi oluyor.

açıkçası note 4 romlari benim önerim değildir.ama performans istemeyen görünümüne daha çok önem veren arkadaşlar yuklesinler görünüm olarak full note 4 arayüzü.

Tepkiler: birpesimist38 ve morki05
bence dn4 e devam

Tepkiler: birpesimist38 ve morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
En iyisini bulana kadar en iyisi bu reklam gibi oldu [emoji4] [emoji106] [emoji106]

Tepkiler: birpesimist38 ve kartal2378