burak1553
Üye
Haklısın önemli olan iyiyi bulmak ama bazı bilgiler eksik yada geri kalmış mesela v3te screen mirrorning düzeltildi ve blekotada mc 5 kasmıyor ayrıca kullandığım en iyi rom yazabilirsiniz ben blekota konusunda dn4ü eleştirmiyorumbak iste dostum bu 3 romun konusunuda benim gibi herkes takip ediyor ve paylasimin guzelligi burda zaten,daha iyiyi bulmak,bu rom daha ustun demedikten sonra ve fanatiklik yapmadiktan sonra ne cikarki konusalim,ben Dn4 unde eksik noktasini soyluyorum diger romlarin da eksiklerini soyluyorum,ve ustun noktalarini da belirtiyorum,illa bu konuda Dn4 konusalim demenin bir anlami yokki,konuyu baltalamis olmuyoruz tam tersi objektif paylasim yapiyoruz,bu romu kullanin bu en iyisi kimseye demiyoruz,yorum yapiyoruz ve secimi kisilere birakiyoruz,hepsi bu
Bu nasıl konuşma öldümde mezarımamı geldiniz1553 adli arkadas biraz fevri davraniyor kendi konusu oldugu icin ama aslinda o da iyi niyetli bir insan aslinda,konu kendisinin galiba o yuzden ama hepimiz en iyiye ulasmaya calisiyoruz cunku forumda olmamizin amaci bu zaten,yoksa ne isimiz var bu kadar yazi yaziyoz ugrasiyoz hep birilerine yardim etmek icin ve hic bir beklentimiz yok,tek beklentim olabilir o da karsimdakinin Allah razi olsun demesidir
Allah gecinden versin kardes,hayirli omurler nasip etsin [emoji4]Bu nasıl konuşma öldümde mezarımamı geldiniz
aziz üstadım çok iyi olur gerçekten rom süper ötesi samsung bizi boş boş romlarla bugüne kadar oyalayıp durmuş, kurduğum günden beri ne bir donma nede durduruldu hatası aldım eğer sizin boeffla ayarlarınız yanında gereksiz olanları da sildimmi note 4 den farkı kalmazRomu türk standartları gereğince yani bizlere göre uyarladım çok güzel oldu..!
Greksiz olan birçok şeyi sildim ve yeni güzel eklemeler yaptım
Talep olunması durumunda upload ederim @morki05 hocam siz konuya ekleyip ilgilenebilir misiniz?
benim pek vaktim olmuyor ama elimden geldiğince yardımcı olurum
aziz ne der bilmem ama bence yuklemelisin kesinlikleAziz 04 Hocam Şuan Boeffla 7.1 yüklü 7.2 yüklemelimiyim sizce ?
araba dusun,motorunu dusun ve buji leri dusun,bu kernel buji iste,ok [emoji4]kartal2378 Şey Şimdi bu kernell neişe yarıyor Pek anlamadım
batarya ya etkisini bilemem,ama daha stabil calisir o kesin,boeffla config uygulamasindanda ayarlari yaptinni,missBen Direk Flaşladım Şimdi 7.2 kerneli Bu şarj konusunda da ii olurmu
blekota rom un konusunda dun aksam birisi paylasti ayarlari dostum,hemen bakabilirsin ordanHayır Nasıl Yapıcam kartal2378 Anlatabilirmin Lütfen .
bak simdi kizacam amaKardeşim Linkl Atarmsn ? kartal 2378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?