gök-türk
Üye
şimdi bende portekiz e ait yazılım vardı vjld1 diye onun üstüne türkiye ye ait xxld1 i yükledim şimdi de jelly bean a geçtim allah a şükür hiç problem yaşamadım
hımm ilginç bilgilendirme yaptığın için teşekkürler çok garip geldi hiç öyle şey olur mu ya ! gerçi benim cihaz yurtdışı türkiyeye ait resmi bu cihazı kullanan varsa ve bu yazılımı yüklediyse bizi bilgilendirsin biz de konu hakkında değişiklikler ve uyuraları yapalım
- - - Eklendi - - -
evet malesef aynı sorun bende de oldu kies sildim tekrar kurdum düzeldi
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de yazdığım gibi telefonuma xxlq4 sürümü yükledim. Jelly bean çok da yakıştı. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Bu sürüme ait ROOT var mı yada konu başındaki paylaşılan root bu sürümde kullanılabiliyor mu?
Benim IMEI klon imiş, sms geldi. I
MEI değiştirmek için de sanırım root a ihtiyaç var. Bu konuda da önerisi olan var mı?
- - - Eklendi - - -
Kies sorununu dediğiniz gibi çözdümsanırım kies de şaşırdı bu hızlı terfi işine
YENİ sürüm çıkmış arkadaşlar güncelleyen olursa bilgi versin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar
bende samsung s advance I9070P yüklesem problem olur mu
Arkadaşlar i9070 advance 4.1.2 xxlpz ye kies üzerinden bir yazılım güncellemesi daha geldi ben şimdi yapmak istemiyorum bu nedir acaba bir kişi güncelleye bilir mi yoksa 4.2.2 mi bu
hakan arkadaşım lutfen yadım et
dediklerini yaptım fabrika ayralarını yaptım
dosyayı indirdim
odin modunu telden acıp odin3 ile yukledim ama şu hatayı verdi:
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
ve ustteki şey sarıyken kırmızı oldu
ACIL YARDIM KIRCAM TELEFONU BI TEK MAXİCEP E GUVENİYORUM YARDIIIIIIM
- - - Eklendi - - -
ACIL YARDIIIM HIC BISEY DEİSMEDİ 5 KEZ DENEDİM HALA 2.3.6 SURUMU
HATA VERMESİ NORMAL DEİL BENİKİ P SURUMU DEİL SADECE GT-I9070
P Sİ YOK OLMUOOOOOOOOOOOOOO ACIL YARDIM
BABAM HANI GUNCELLENIODU BUNUN ANDROIDI BARİ BAŞKA BI TEL ALSAYDIK DIYIP KIZIO YENI ALDIM TELI 4 GUNLUK LUTFEN CEVAP
müşteri hizmetleri henüz belli değil diyor ama çok beliyeceğinden eminim çünkü daha bir çok ülke almadı sadece şimdilik Rusya ve Sırbistan
aldı Türkiye ye gelene kadar ölme eşeğim ölmebiz yükledik çok harika bir şekilde kullanıyoruz ben konuları topladım bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?