I9003 root yapma(şehriyar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

togibaba

Üye
    Konu Sahibi
I9003 root yapma(şehriyar)
arkadaşlar cihazım I9003 root yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum.hangi programdan ne yapacağım hiç bilmiyorum lütfen yardım edin.bütün siteleri dolaştım araştırdım indirdim ama yapamıyorum deaylı anlatım yaparsanız çok sevinirim

bosnags

bosnags

Üye
superoneclick ile rootlayabilirsin.Benim de telefonum i9003 o programla rootladım.İlk seferde takılırsa bastan yap.Usb hata ayıklama modu aktif olsun ;)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Süperoneclıck ile yaparken hep takılıyordu hafıza kartını çıkarıp yapınca oldu.

togibaba

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şehriyar ben senin şehr-i romu yükledim bu verdiğin siteden unlockrootuda yükledim ama bişey olmuyor şehr-i romda kaldı işlem yapamıyorum ne olur bir yardımcı ol

uozcan72

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada yeniyim ve önemli bir sıkıntım var lg p920 sahibiyim. cihaza superuser yüklenmişti mail hesabını silmek için cihazı sıfırladım. ancak cihazda menülere ulaşamıyorum. mesaj, telefon geliyor ama ana ekrana ve menülere ulaşamıyorum acil yardım

togibaba

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben şehr-i romu yükledim konuyu açan benim zaten romda sıkıntılar var başka romda yükleyemiyorum bunda kalakaldım sorunlarıyla şehriyar nickli arkadaş romu düzeltecekmiş düzelttiği zaman yükleriz inşallah en kısa zamanda yardımcı olur en kısa zamanda bekliyorum bende

Droznan

Üye
benim i9003 telefonumu geçenlerde güncelledim ve telefonun rootu uçtu, tekrar süperoneclick ile rootlamak istedim ki daha önceden öyle yapmıştım defalarca denememe rağmen rootlayamadım bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Şuanki sürüm xxkpu

reaurora

reaurora

Üye
benim i9003 telefonumu geçenlerde güncelledim ve telefonun rootu uçtu, tekrar süperoneclick ile rootlamak istedim ki daha önceden öyle yapmıştım defalarca denememe rağmen rootlayamadım bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Şuanki sürüm xxkpu

Superoneclick 2.2.x'te işe yarıyor 2.3.x bende denedim olmadi. Gingerbread için CF-ROOT'lar var. site:forum.xda-develupers.com xxkpu cf-root yaz google'da anında bulursun. CF-ROOT'u odin ile telefona flashlamak gerekiyor.

----------Eklendi @ 17:23:10 ---------- Yazıldı @ 17:21:44 ----------

arkadaşlar cihazım I9003 root yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum.hangi programdan ne yapacağım hiç bilmiyorum lütfen yardım edin.bütün siteleri dolaştım araştırdım indirdim ama yapamıyorum deaylı anlatım yaparsanız çok sevinirim

Sehriyar ismini neden kullandin dikkat cekebilmek icin mi?

raprap95

Üye
bendede i9003 var unlock root ile rootladım driverlerin yüklü ise yaparsın bide usb hata ayıklama açık olucak. telefonu pcye hata ayıklama ile bağladınğında telefonun dosyalarını pcye göster unlock root programında root bas bekle uzun sürer ama olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt