I9003 Paranoandroid ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
I9003 Paranoandroid ROM
Evet Arkadaşlar Artık I9003-SL Kullanıcılarıda Paranoandroid Modlu Romu Kullanabilecekler

Android Sürümü 4.1.2 JELLY BEAN CM10

Linkler

ROM :

GAPPS :

Kullandığım Kernel :

Dosyaları SD Kartınıza Kopyalayın

Telefonu Recovery Moda Alın

Install Zip From Sdcard / Choose Zip From Sdcard / Burdan Romu Seçerek Yüklenmesini Bekleyelim Sonra

Aynı İşlemi Tekrarlayarak GAPPS Seçelim Yüklemesi Bitince

Wipe Cache Partition / Yes

Advanced /Wipe Dalvik Cache / Yes Seçelim Ve Sonrasında Rebot System Now Seçelim Kurulum Tamamlanmıştır. Güle Güle Kullanın

Eğer Kullandığım Kerneli Yüklemek İsterseniz Yukardaki Talimatların Aynısı Geçerlidir Recovery Moduna Alıp Install Zip From Sdcard / Choose Zip From Sdcard / Kerneli Seçmeniz Yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: HaqperesT

cukuleaks

Üye
Teşekkürler Onur bey :D

halil_deniz

Üye
Çok teşekkür ederim Onur Bey. sayenizde hem rom güncellemeyi öğrendim, hem de çok hızlı bir akıllı telefonum oldu..

cukuleaks

Üye
Kimin sayesinde :sirit: :D

ferdi ua

Üye
sarj performansı nasıl acaba

MURAT16MURAT

Üye
ya arkadaşlar bu romu s plusa yüklesek ne olur ya çökermi acaba

MURAT16MURAT

Üye
biri yardımcı olsun ya gerçekten splus yüklücem ne olur acaba

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Rom için :tşk: Onur.

- - - Eklendi - - -

biri yardımcı olsun ya gerçekten splus yüklücem ne olur acaba

İllede aksiyon,adranalin istiyorum diyorsan denemek bedava.Gümlerse jtag diye gezersin söyliyeyim :)

MURAT16MURAT

Üye
vala doğru konuştun yani teşekkür ettim mantıken gümlemez ama uyuşmaz stabil olmaz işlemci grafik işlemci felan galaxi w nin kiyle uyusur tahminm ve stabil olur w ile s plus aynı donanımları kullanıyo çözünürlükleride aynı sence bn böle düşünüyorum azıcıkda gaza ihtiyacım var yani :D

cukuleaks

Üye
ya arkadaşlar bu romu s plusa yüklesek ne olur ya çökermi acaba
i9003 splus olmuyormu zaten ?

- - - Eklendi - - -

vala doğru konuştun yani teşekkür ettim mantıken gümlemez ama uyuşmaz stabil olmaz işlemci grafik işlemci felan galaxi w nin kiyle uyusur tahminm ve stabil olur w ile s plus aynı donanımları kullanıyo çözünürlükleride aynı sence bn böle düşünüyorum azıcıkda gaza ihtiyacım var yani :D
farklı tele farklı rom yüklerseniz öyle bi gümlerki hayatınızın sonuna kadar belkide böyle bi gümleme göremezsiniz :D

- - - Eklendi - - -

Bakın galaxy s ' e Galaxy sl i9003 yükleyince bile kafayı sıyırıyor. Yani donanım benzer romda en fazla uyuşmazlık yaşar demeyin aman ha :D

MURAT16MURAT

Üye
yok s plus olmuyo galaxi sl oluyo s plus 9001 burdaki 9003 o zaman byramda telefonsuz kalmayım en iyisi bnde splus göre ararım ama nedense genelde s plus fazla bi fw ve rom mod yok zor bulunuyo ics kullanıyorumda nedense play storeyi çalıştıramadım bu yüzden heyecan arıyorum bu arada bayramınız mubarek olsun yardımlarınız içinde çok teşekkür ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İ9003 s plus degil. Ayrica baska bir telefonun romunu denemeyin yakarsiniz..

İ9001 s plus oluyor

BreakerZote

BreakerZote

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İyi Okuyun Lütfen I9003-SL İçindir

Rom için :tşk: Onur.

İyi Kullanımlar :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
teşekkür, gps çalışıyor mu?

ersinkiraz

Üye
arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bi romda bunda google maps yokmu nerden tamin edebiliriz veyatta

mcnpl4

mcnpl4

Üye
paylasim icin tesekkurler ama 2.22 yuklemenizi tavsiye etmem cok kotuydu zaten yeni versiyon cikti daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt